Про компанію ItPizza
Італійська компанія ItPizza створена в 2006 р. Завдяки двадцятирічному досвіду в сфері професійного обладнання для піцерій і ресторанів, а також своїм «know how», на сьогоднішній день компанія успішно розвивається і завойовує нові ринки.
Головна перевага компанії - «зроблено в Італії»: надійність, точність, висока якість і сучасні технології. Лінійка продукції включає широкий ряд технологічного обладнання для піцерій і ресторанів.
Устаткування для піцерії від ItPizza
Печі для піци електричні серії ML - для піци діаметром 35 см
Електричні печі ItPizza моделі ML спеціально розроблені для приготування піци діаметром 35 см, а також можна випікати страви, які не потребують парозволоження: фокаччо, гріссіні, десерти (наприклад крем-карамель, бісквітні і пісочні напівфабрикати).
Особливості печей для піци itPizza (серія ML):
- передня панель виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі;
- жаровитривале скло дверцят камери випічки;
- стандартне підключення 380 В (220 В на вимогу);
- внутрішнє освітлення камери випічки;
- дві групи тенів (верхня і нижня) мають незалежне регулювання;
- стандартна панель управління - механічна; електронна панель поставляється за запитом (опція);
- поверхню для випічки виготовлена з вогнетривкого матеріалу (шамот).
Піч для піци itPizza ML66
Кількість камер | 2, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 1000x1314x745, мм |
Розмір камери | 720х1080х140, мм |
Вага нетто | 203, кг |
Температура | 50-455, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 18.0, кВт |
Піч для піци itPizza ML66L
Кількість камер | 2, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 1360x954x745, мм |
Розмір камери | 1080x720x140, мм |
Вага нетто | 211, кг |
Температура | 50-455, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 18.0, кВт |
Піч для піци itPizza ML6
Кількість камер | 1, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 1000x1314x413, мм |
Розмір камери | 720x1080x140, мм |
Вага нетто | 115, кг |
Температура | 50-455, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 9.0, кВт |
Піч для піци itPizza ML4
Кількість камер | 1, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 1000х954х413, мм |
Розмір камери | 720x720x140, мм |
Вага нетто | 85, кг |
Температура | 50-455, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 6.0, кВт |
Піч для піци itPizza ML44
Кількість камер | 2, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 1000х954х745, мм |
Розмір камери | 720x720x140, мм |
Вага нетто | 162, кг |
Температура | 50-455, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 12.0, кВт |
Печі для піци електричні серії MS - для піци діаметром 32 см
Електричні печі ItPizza моделі MS спеціально розроблені для приготування піци діаметром 32 см, а також можна випікати страви, які не потребують поразволоження: фокаччо, гриссини, десерти (наприклад крем-карамель, бісквітні і пісочні напівфабрикати).
Особливості печей для піци itPizza (серія MS):
- передня панель виготовлена з нержавіючої сталі;
- корпус виконаний з фарбованої сталі;
- панель управління - механічна;
- жаровитривале скло дверцят камери випічки;
- внутрішнє освітлення камери випічки;
- стандартне підключення 380 В (220 В за запитом);
- особливо міцні сталеві ТЕНи;
- поверхня для випічки виготовлена з вогнетривкого матеріалу (шамот).
Піч для піци itPizza MS4
Кількість камер | 1, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 975х924х413, мм |
Розмір камери | 660х660х140, мм |
Вага нетто | 75, кг |
Температура | 50-455, ºC |
Напруга | 380, В |
Потужність | 4.7, кВт |
Піч для піци itPizza MS44
Кількість камер | 2, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 975х924х745, мм |
Розмір камери | 660х660х140, мм |
Вага нетто | 122, кг |
Температура | 50-455, ºC |
Напруга | 380, В |
Потужність | 9.4, кВт |
Піч для піци itPizza MS1
Кількість камер | 1, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 568х500х280, мм |
Розмір камери | 410х360х90, мм |
Вага нетто | 21, кг |
Температура | 50-320, ºC |
Напруга | 220, В |
Потужність | 1.6, кВт |
Піч для піци itPizza MS1+1
Кількість камер | 2, шт |
Управління | Механічне |
Габарити | 568х500х430, мм |
Розмір камери | 410х360х90, мм |
Вага нетто | 33, кг |
Температура | 320, ºC |
Напруга | 220, В |
Потужність | 2.4, кВт |
Конвеєрні печі для піци серії T
Багатофункціональні конвеєрні печі ItPizza - ідеальний варіант для роботи в пекарнях, кондитерських, піцеріях, ресторанах і кафе. Перш за все, вони призначені для безперервного приготування піци, але також прекрасно підходять для хліба, фокаччи, овочів, різних гастрономічних страв і багато чого іншого.
Висока продуктивність забезпечується за рахунок безперервного руху конвеєра-транспортера, а також конвекції всередині камери.
Всі моделі (крім моделі T40) додатково укомплектовані стендами-підставками з нержавіючої сталі на коліщатках. Конвеєрна піч проста у використанні і не вимагає додаткового навчання персоналу.
Продуктивність печей розраховується на кількість піц діаметром 33 см
Основні переваги
- Корпус печей повністю виготовлений з нержавіючої сталі
- Оглядове віконце для контролю процесу приготування
- Незалежні регулятори нагріву верхньої і нижньої поверхні
- Є можливість установки одного модуля на інший (максимум 3 яруси)
- Температура зовнішньої поверхні печі не перевищує 40 ° C, що вбереже операторів від травм (опіків)
- Цифрова панель управління проста у використанні, дозволяє регулювати швидкість руху конвеєра і температуру верхньої і нижньої поверхні, а також програмувати час включення / вимикання печі.
Піч конвеєрна для піци ITPIZZA T40
Продуктивність | 20, пицц/час |
Габарити | 1425x985x450, мм |
Розмір камери | 400х540х100, мм |
Вага нетто | 101, кг |
Температура | 50-350, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 7,8, кВт |
Піч конвеєрна для піци ITPIZZA T50
Продуктивність | 32, пицц/час |
Габарити | 1860x1210x1030, мм |
Розмір камери | 500х750х100, мм |
Вага нетто | 255, кг |
Температура | 50-350, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 14,2, кВт |
Піч конвеєрна для піци ITPIZZA T65
Продуктивність | 85, пицц/час |
Габарити | 2070x1320x1090, мм |
Розмір камери | 650х1000х100, мм |
Вага нетто | 284, кг |
Температура | 50-350, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 17,4, кВт |
Піч конвеєрна для піци ITPIZZA T80
Продуктивність | 115, пицц/час |
Габарити | 2250x1560x1130, мм |
Розмір камери | 800х1100х100, мм |
Вага нетто | 411, кг |
Температура | 50-350, °C |
Напруга | 380, В |
Потужність | 24,4, кВт |
Тістоміси itPizza
Спіральні тістоміси з фіксованою діжею серії SK
Спіральні тістоміси ITPIZZA з фіксованою діжею призначені для замішування тіста з різною основою і консистенцією для випічки хлібобулочних або кондитерських виробів. Вони застосовуються в міні-пекарнях і пекарнях середньої потужності. Спеціальна форма спіралі дозволяє отримати чудово замішане тісто всього за кілька хвилин.
Особливості тістомісів ItPizza з фіксованою діжею:
- Діжа і траверса фіксовані
- Діжа, спіраль, відсікач і захисна решітка виготовлені з нержавіючої сталі
- Коліщатка і таймер входять в стандартну комплектацію
- Максимальне завантаження 80% від обсягу діжі
- Мінімальне завантаження 20% від обсягу діжі
- Підключення до електромережі 220 або 380 В
- Система трансмісії малошумна
- Є центральний відсікач
- Одна або дві швидкості
- Пофарбований корпус
- Реверс відсутній
- Передача ланцюгова
ВАЖЛИВО! Дані тістоміси НЕ призначені для замісу крутого тіста!
Модель | Тісто, кг | Об'єм, л | Швидкості | Габарити, мм | Напруга, В | Потужність, кВт | Вага нетто, кг |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-5 1Ф | 5 | 7 | 1 | 240x500x500 | 220 | 0,37 | 37.5 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-10 1Ф | 8 | 10 | 1 | 260х500х500 | 220 | 0,37 | 40.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-16 1Ф | 12 | 16 | 1 | 385x670x725 | 220 | 0,75 | 59.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-20 1Ф | 17 | 22 | 1 | 385x670x725 | 220 | 0,75 | 59.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-20 3Ф | 17 | 22 | 1 | 385x670x725 | 380 | 0,75 | 62.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-20-2S 3Ф | 17 | 22 | 2 | 385x670x725 | 380 | 1,10 | 62.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-30 1Ф | 25 | 32 | 1 | 424x735x810 | 220 | 1,10 | 82.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-30 3Ф | 25 | 32 | 1 | 424x735x810 | 380 | 1,10 | 82.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-30-2S 3Ф | 25 | 32 | 2 | 424x735x810 | 380 | 1,30 | 82.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-40 1Ф | 35 | 41 | 1 | 480x805x870 | 220 | 1,10 | 92.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-40 3Ф | 35 | 41 | 1 | 480x805x870 | 380 | 1,10 | 92.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-40-2S 3Ф | 35 | 41 | 2 | 480x805x870 | 380 | 1,70 | 92.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-50 1Ф | 42 | 48 | 1 | 480x805x870 | 220 | 1,50 | 98.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-50 3Ф | 42 | 48 | 1 | 480x805x870 | 380 | 1,50 | 98.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-50-2S 3Ф | 42 | 48 | 2 | 480x805x850 | 380 | 2,20 | 98.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-60 3Ф | 48 | 60 | 1 | 535х935х915 | 380 | 2,20 | 148.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-60-2S 3ф | 48 | 60 | 2 | 535х935х915 | 380 | 2,20 | 148.0 |
Спіральні тістоміси ITPIZZA зі знімною діжею - це ідеальне рішення для піцерій, кондитерських, хлібопекарень. Спіраль особливої форми дає можливість за кілька хвилин отримати абсолютно однорідне тісто. А знімна діжа і підйомна траверса полегшують процес вивантаження продукту та мийки.
Особливості тістомісів ItPizza зі знімною діжею:
- Знімна діжа і підйомна траверса
- Діжа, спіраль, відсікач і захисна решітка виготовлені з нержавіючої сталі
- Коліщатка і таймер входять в стандартну комплектацію
- Максимальне завантаження 80% від обсягу діжі
- Мінімальне завантаження 20% від обсягу діжі
- Підключення до електромережі 220 або 380 В
- Система трансмісії малошумна
- Є центральний відсікач
- Одна або дві швидкості
- Пофарбований корпус
- Реверс відсутній
- Передача ланцюгова
ВАЖЛИВО! Дані тістоміси НЕ призначені для замісу крутого тіста!
Модель | Тісто, кг | Об'єм, л | Швидкості | Габарити, мм | Напруга, В | Потужність, кВт | Вага нетто, кг |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-10-С 1Ф | 8 | 10 | 1 швидкість | 385x670x675 | 220 | 0,37 | 56.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-16-2S-С 3Ф | 12 | 16 | 2 швидкості | 385x670x725 | 380 | 0,75 | 71,5 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-20-C 1Ф | 17 | 22 | 1 швидкість | 385x670x725 | 220 | 0,75 | 81.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-20-C 3Ф | 17 | 22 | 1 швидкість | 385x670x725 | 380 | 0,75 | 81.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-20-2S-C 3Ф | 17 | 22 | 2 швидкості | 385x670x725 | 380 | 1,10 | 81.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-30-C 1Ф | 25 | 32 | 1 швидкість | 424x735x810 | 220 | 1,10 | 95,0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-30-C 3Ф | 25 | 32 | 1 швидкість | 424x735x810 | 380 | 1,10 | 95,0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-30-2S-C 3Ф | 25 | 32 | 2 швидкості | 424x735x810 | 220 | 1,30 | 95.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-40-C 1Ф | 35 | 41 | 1 швидкість | 480x805x870 | 380 | 1,10 | 114.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-40-C 3Ф | 35 | 41 | 1 швидкість | 480x805x870 | 380 | 1,10 | 114.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-40-2S-C 3Ф | 35 | 41 | 2 швидкості | 480x805x870 | 380 | 1,70 | 114.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-50-C 1Ф | 42 | 48 | 1 швидкість | 480x805x870 | 220 | 1,50 | 108.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-50-C 3Ф | 42 | 48 | 1 швидкість | 480x805x870 | 380 | 1,50 | 108.0 |
Тістоміс спіральний ITPIZZA M-50-2S-C 3Ф | 42 | 48 | 2 швидкості | 480x805x870 | 380 | 1,50 | 108.0 |
Тісторозкатка для піци
Тісторозкатка - незамінне обладнання для піцерії: вони дозволяють Вам економити час і до того ж не вимагають спеціально навченого персоналу. З їх допомогою можна легко надати форму тістової заготівлі для піци, хліба, невеликих пирогів і т. д. У процесі розкочування тісто не нагрівається і відповідно не втрачає своїх властивостей. Товщину і діаметр тістової заготовки можна міняти.
В асортименті є класичні моделі і моделі з горизонтальним розташуванням валків для розкочування тіста під різний діаметр піци, аж до 45 см. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, товщина тіста регулюється від 1 до 4 мм, є захист від попадання пальців між валків на кожній моделі. Валки виготовлені зі зносостійкого полікарбонату.
Тісторозкатка для піци itPizza DSA310
Вага тіста | 80...210, гр |
Діаметр піци | 14...30, см |
Довжина валків | 310, мм |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0,25, кВт |
Вага нетто | 28, кг |
Габарити | 475х375х660, мм |
Тісторозкатка для піци itPizza DSA420
Вага тіста | 210...700, гр |
Діаметр піци | 26...40, см |
Довжина валків | 420, мм |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0,25, кВт |
Вага нетто | 39, кг |
Габарити | 585х435х790, мм |
Тісторозкатка для піци itPizza DSA420RP
Вага тіста | 220...900, гр |
Діаметр піци | 26...40, см |
Довжина валків | 420, мм |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0,25, кВт |
Вага нетто, | 38 кг |
Габарити | 585х435х715, мм |
Тісторозкатка для піци itPizza DSA500RP
Вага тіста | 220...900, гр |
Діаметр піци | 26...45, см |
Довжина валків | 500, мм |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0,25, кВт |
Вага нетто, | 41 кг |
Габарити | 665х435х715, мм |
Тісторозкатка для піци ITPIZZA DMA310/1
Вага тіста | 80...210, гр |
Діаметр піци | 14...30, см |
Довжина валків | 310, мм |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0,25, кВт |
Вага нетто | 18, кг |
Габарити | 480x335x430, мм |
Тісторозкатка для піци ITPIZZA DMA500/1
Вага тіста | 210...700, гр |
Діаметр піци | 26...45, см |
Довжина валків | 500, мм |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0,25, кВт |
Вага нетто | 27, кг |
Габарити | 650x345x430, мм |
Преси для піци
Дане обладнання призначене для формування круглої основи (краста) для піц діаметром 33 см або 45 см. Дає можливість легко і ефективно прискорити процес приготування піци в великих кількостях, економлячи час і ручну працю; підходить для використання на підприємствах громадського харчування: в кафе, ресторанах і піцеріях.
Прес для піци itPizza PRESSA33
Діаметр краста | 33, см |
Мінімальна товщина краста | 2, мм |
Напруга, В | 380 |
Потужність, кВт | 4,75 |
Вага нетто, кг | 96 |
Габарити, мм | 470х590х830 |
Прес для піци itPizza PRESSA45
Діаметр краста | 45, см |
Мінімальна товщина краста | 2, мм |
Напруга | 380, В |
Потужність | 6,10, кВт |
Вага нетто | 127, кг |
Габарити | 630х670х890, мм |
- Корпус і пластини виконані з нержавіючої сталі.
- Має функцію "підпекання", нагріваючи основу до 150 ° C.
- Регулює товщину і розмір основи (краста).
- Оснащений терморегулятором і механічним приводом.
- Нижня пластина має скіс для формування бортика піци.
- Продуктивність до 400 піца-заготовок / год.
- Є захисна решітка для забезпечення безпеки персоналу.