AIRHOT - високотехнологічна компанія, що є однією з найбільш значущих в області виробництва обладнання для професійної кухні. Компанія, заснована в 1996 році в Китаї, за такий невеликий термін досягла значних результатів, підтверджених численними сертифікатами і нагородами. Площа підприємства 130000 м2, продукція експортується більш ніж в 40 країн світу.
Компанія намагається відповідати всім вимогам клієнтів і запитам ринку, і приділяє велику увагу команді співробітників, намагаючись зберегти її на належному рівні.
Основні напрямки діяльності AIRHOT - виробництво професійного кухонного обладнання європейського зразка. Широкий асортимент дозволяє обладнати кухню ресторану або фаст-фуду якісним і надійним обладнанням.
Апарати для приготування солодкої вати зручні в експлуатації і не вимагають спеціальних навичок і вміння. В основі конструкції апарату для цукрової вати - металевий бокс. На нього встановлюється спеціальна чаша, де тонкі нитки намотуються на паличку і перетворюються в солодкий ком. Їх можна використовувати в парках, пересувних точках на вулиці, кінотеатрах, розважальних центрах, цирках і зоопарках.
Апарат AIRHOT СF-2 відрізняється великим розміром чаші, що дозволяє збільшити продуктивність апарату.
Апарат для цукрової вати AIRHOT CF-1
Габарити, мм | 520х520х490 |
Діаметр чаші, мм | 520 |
Потужність, кВт | 0,9 |
Продуктивність | 3, кг/год |
Апарат для цукрової вати AIRHOT CF-2
Габарити, мм | 730х730х500 |
Діаметр чаші, мм | 730 |
Потужність, кВт | 0,9 |
Продуктивність | 3, кг/год |
Апарат для попкорну призначений для обладнання кінотеатрів, цирків, парків відпочинку, і атракціонів, торгових центрів і підприємств громадського харчування. Модель дозволяє окремо вмикати обертання мішалки, нагрів чаші, освітлення і підігрів дна.
- Корпус з алюмінію
- Матеріал стінок - зміцнене скло, задня стінка - оргскло
- Підсвічування готового продукту
- З'ємна чаша з антипригарним тефлоновим покриттям
- Ємність чаші - 8 унцій (приблизно 226 г) зерен поп-корну
- Піддон для збору зерен і лушпиння, що не розкрилося
Апарат для попкорну AIRHOT POP-6
Габарити, мм | 560x420x760 |
Потужність, кВт | 1.44 кВт |
Продуктивність | 227, гр/мин |
Апарат для хот-догів AIRHOT відмінно підходить для приготування гарячої сосиски в теплій булочці - дуже популярне і ситне блюдо в сегменті фаст-фуду. Даний апарат дозволяє готувати сосиски на пару, в той же час, він може застосовуватися для підтримки оптимальної температури вже обсмажених сосисок і булочок.
- Ємність для води (парова лазня)
- Регулятор температури
- Роздільний нагрів колби і штирів
Апарат для варіння кукурудзи AIRHOT CS-30 призначений для швидкого приготування кукурудзи на пару. У комплект входить розділювач внутрішньої ємності, що дозволяє одночасно готувати качани кукурудзи та зерна у великих обсягах. Апарат оснащений краном для зручного зливу води.
Особливості:
- Закритий тен
- Індикатор нагрівання
- Кран для зливу води
- Аварійний термостат
- Розділювач у комплекті
- Корпус із нержавіючої сталі
- Візуальний контроль рівня води
- Автоматичний контроль температури води
Апарат для варіння кукурудзи AIRHOT CS-30
Габарити, мм | 485x441x540 |
Потужність, кВт | 2 |
Опис | 30 л, розділювач у комплекті |
Апарат для приготування сосисок в яйці Airhot EF-10 призначений для використання на підприємствах громадського харчування для швидкого і легкого запікання сосисок в яйці - оригінальної закуски яка прикрасить будь-яке меню. На приготування кінцевого продукту потрібно всього кілька хвилин, а захоплюючий процес приготування продуктів, наповнення форми і обсмажування можна використовувати для залучення уваги клієнтів.
Особливості:
- 10 відсіків для обсмажування;
- Окремий перемикач для кожного відсіку;
- Корпус з нержавіючої сталі.
Апарат для сосисок в яйці AIRHOT ES-10
Габарити, мм | 410х200х230 |
Потужність, кВт | 1,6 |
Опис | 10 відсіків для обсмажування |
Млинниці Airhot - професійне обладнання, призначене для смаження млинців і оладок.
Завдяки малим габаритам професійної млинниці, вона ідеально підходить для встановлення в невеликих бістро, кафе, закладах фаст фуду.
- світловий індикатор нагріву, який сповіщає про включення нагрівальних елементів;
- автоматична підтримка температурного режиму;
- корпус з нержавіючої сталі;
- чавунна поверхня для смаження з антипригарним покриттям, діаметр поверхні 400 мм;
- Тісторозподільник в комплекті
Швидкість виготовлення різних типів вафель, висока якість антипригарного покриття роблять вафельниці AIRHOT прекрасним рішенням для будь-якого ресторану, кафе і кав'ярні, що пропонують своїм клієнтам улюблений десерт.
- Корпус апаратів виконаний з нержавіючої сталі;
- Матеріал жароміцної поверхні - чавун з антипригарним покриттям;
- Терморегулятор
- Таймер
- Час приготування вафель — 2-3 хв
Вафельниця для бельгійських вафель AIRHOT WE-1B
Габарити, мм | 382x305x233 |
Потужність, кВт | 1,6 |
Опис | бельгійські вафлі |
Вафельниця для гонконгских вафель AIRHOT WB-HK1
Габарити, мм | 400x225x300 |
Потужність, кВт | 1,4 |
Опис | гонконгські вафлі |
Вафельниця для бельгійських вафель AIRHOT WE-1
Габарити, мм | 250x350x260 |
Потужність, кВт | 1,2 |
Опис | бельгійські вафлі |
Вафельниця для тонкої вафлі AIRHOT WE-1S
Габарити, мм | 250x350x260 |
Потужність, кВт | 1,2 |
Опис | тонкі вафлі |
Грилі контактні
Контактні грилі AIRHOT призначені для підсмажування овочів, м'яса, риби, приготування стейків, гамбургерів і гарячих сендвічів. Висока швидкість приготування досягається завдяки вбудованим в апарат тенам, які щільно прилягають до продукту. Для зручності і підтримки необхідної температури грилі обладнані регулятором температури. Ідеальні для ресторанів, гриль-барів, стейк-хаусів, підприємств громадського харчування - є основою вуличного фаст-фуду.
- Корпус з нержавіючої сталі.
- Матеріал робочої поверхні - чавун з антипригарним покриттям.
- З'ємний піддон для збору жиру і крихт.
Грилі-саламандра призначені для створення апетитної скоринки, швидкого підігріву страв, остаточного доготування страв з розплавленим сиром, м'ясом і рибою. Такі грилі полегшують процес приготування страв.
Гриль AIRHOT SGE 460 має рухливу кришку, що забезпечує зручність в роботі. Грилі AIRHOT SGE 938 та AIRHOT SGE 580 мають фіксовану кришку і являють собою широко затребувані економічні моделі.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Температурный режим: +50...+300 ºС
- Піддон для збору жиру і крихт
Гриль саламандра AIRHOT SGE-460
Габарити, мм | 450x515x530 |
Потужність, кВт | 2,8 кВт |
Рухома верхня частина, мм | 0-140 |
Гриль саламандра з поверхнею для смаження AIRHOT SGE-580
Габарити, мм | 580x455x332 |
Потужність, кВт | 2,4 кВт |
Карусельні грилі для курей AIRHOT призначені для використання в ресторанах швидкого харчування, супермаркетах і вуличної торгівлі для смаження курчат, курячих окороків, крилець і грудок.
Процес приготування повністю автоматизований і не вимагає професійної підготовки співробітників. Скляні дверцята і наявність освітлення в камері дозволяють покупцеві спостерігати за процесом приготування, тим самим привертаючи увагу і збуджуючи апетит.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Жароміцне скло
- 4 кошика в комплекті
- Роздільне регулювання верхнього і нижнього тену
Цей вид грилю призначений для обсмажування сосисок, ковбас, сардельок, а також м'ясних і рибних паличок. Завдяки безперервному обертанню роликів, продукт підсмажується рівномірно з двох сторін. Кожен ролик потужністю 0.15 кВт нагрівається зсередини власним теном.
- Ролики виготовлені з нержавіючої сталі
- Піддон для збору жиру і крихт.
- Температурний режим: +50...+300 °C
Індукційні плити AIRHOT підходять для всіх типів кухонь, зручні на презентаціях і заходах виїзного обслуговування. Тепло передається безпосередньо на дно посуду, не нагріваючи конфорку, завдяки чому плита витрачає менше енергії. Економічність, безпека використання, швидкість роботи, підтримка заданої температури і широкий діапазон роботи - головні складові індукційних плит AIRHOT.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Максимальне навантаження на плиту 25 кг.
- 2 вентилятори
- 10 температурних режимів: +60...+240 ºС
- 13 рівнів потужності
- таймер 3 години
Електроплитка індукційна AIRHOT IP3500
Габарити, мм | 355x400x105 |
Панель керування | электронна |
Потужність, кВт | 3,5 |
Таймер | 3 години |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP3500 WOK
Габарити, мм | 355x430x105 |
Панель керування | сенсорна |
Потужність, кВт | 3,5 |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP3500 T
Габарити, мм | 355x400x105 |
Панель керування | электронна |
Потужність, кВт | 3,5 |
Таймер | 24 години |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP7000 D подвійна
Габарити, мм | 685x400x105 |
Панель керування | электронна |
Потужність, кВт | 3,5+3,5 |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP3500 D подвійна
Габарити, мм | 590x390x68 |
Панель керування | сенсорна |
Потужність, кВт | 1,8+1,7 |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP2000
Габарити, мм | 360x280x75 |
Панель керування | сенсорна |
Потужність, кВт | 2,0 |
Макароноварка від компанії AIRHOT є відмінним рішенням для підприємств громадського харчування і торгівлі. Призначена для варіння всіх видів макаронних виробів, пельменів, виробів з тіста, рису, овочів, сосисок, яєць, креветок і т.д.
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі.
- Температурний режим: від 50 до 110 °C.
Макароноварка AIRHOT PC-4
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 4 |
Габарити, мм | 410x570x280 |
Опис | 2 ємності, 4 кошики |
Рисоварки
Рисоварка AIRHOT призначена для приготування рису всіх сортів на підприємствах громадського харчування. Процес приготування досить простий - досить завантажити потрібну кількість рису в ємність і залити відповідною кількістю води.
Рисоварка AIRHOT RC-5
Потужність, кВт | 1,9 |
Кількість рису, кг | 5,6 |
Об'єм чаші, л | 13 |
Габарити, мм | 445x395x350 |
Професійні СВЧ печі використовуються на підприємствах громадського харчування для приготування, розігрівання перших і других страв, розморожування напівфабрикатів. СВЧ печі AIRHOT відрізняються надійністю і довговічністю.
- 6 рівнів потужності
- Корпус з нержавіючої сталі
- Об'єм камери 25 літрів
- Таймер 0-30 хв
- Обертальна тарілка
- механічне керування
Жарочні поверхні призначені для смаження м'яса, риби, пасерування овочів та ін. Для запобігання розбризкування жиру обладнані бортиками. Жарочні поверхні дозволять розвантажити кухню від різного посуду, використовуваної в кухонному побуті. Знижують час, що витрачається на зміну і миття різних сковорідок, і в багато разів підвищують загальну продуктивність.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Жарочна поверхня з вуглецевої сталі
- Температурний режим: +50...+300 ºС
- Піддон для збору жиру
Поверхня жарочна AIRHOT GE-730/FG
Габарити, мм | 730x515x245 |
Потужність, кВт | 4,4 кВт |
Поверхня | 2/3 гладка 1/3 рифлена |
Фритюрниці AIRHOT відмінно вписуються в формат будь-якого підприємства громадського харчування, де потрібно приготування обсмажених у фритюрі страв. Забезпечують отримання золотистої скоринки у чебуреків, пиріжків, картоплі фрі.
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі
- Температурний режим: 60-190 ºС
- Холодна зона
- Кошики з кришками в комплекті
- 2 термостати - робочий і аварійний
Модель | Габарити, мм | Ємність, л | Напруга, В | Потужність, В |
---|---|---|---|---|
Фритюрниця AIRHOT EF4 | 270x380x305 | 4 | 220 | 2 |
Фритюрниця AIRHOT EF4+4 | 490x380x320 | 4+4 | 220 | 2+2 |
Фритюрниця AIRHOT EF6 | 324x410x295 | 6 | 220 | 2,5 |
Фритюрниця AIRHOT EF6+6 | 600x410x295 | 6+6 | 220 | 2,5+2,5 |
Фритюрниця AIRHOT EEF6 | 285x450x310 | 6 | 220 | 2,5 |
Фритюрниця AIRHOT EEF6+6 | 570x450x310 | 6+6 | 220 | 2,5+2,5 |
Фритюрниця AIRHOT EF8 | 450x290x350 | 8 | 220 | 3,25 |
Фритюрниця AIRHOT EF8+8 | 570x450x350 | 8+8 | 220 | 3,25+3,25 |
Фритюрниця AIRHOT EF10 | 470x350x360 | 10 | 220 | 3,5 |
Фритюрниця AIRHOT EF10+10 | 700x470x360 | 10+10 | 220 | 3,5+3,5 |
Фритюрниця AIRHOT EF12 | 290х485х450 | 12 | 220 | 3,25 |
Фритюрниця AIRHOT EF12+12 | 580х485х450 | 12+12 | 220 | 3,25 + 3,25 |
Чебуречниця AIRHOT має сучасний дизайн, виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі. Обладнання оснащене електричними елементами, виробленими на великих фабриках, що мають світову популярність, тому все обладнання є енергозберігаючим і безпечним. Дизайн обладнання відрізняється зручністю, практичністю, легкістю чищення. Пристрій обладнаний термостатом, що дозволяє регулювати температуру.
Подрібнювач льоду призначений для підприємств громадського харчування і торгівлі для отримання крижаної крихти для коктейлів, а також для декорування страв.
- Матеріал контейнера і чаші для льоду - нержавіюча сталь
- Завантажувальний бункер з притискним важелем
- Продуктивність 65 кг/год
Промислова картоплечистка - машина, призначена для автоматичного очищення картоплі і коренеплодів від шкірки на підприємствах громадського харчування. Використання електричної промислової картоплечистки набагато підвищує продуктивність в порівнянні з ручним способом очищення. Все що потрібно від оператора такої картоплечистки - завантажити в бак картоплю або інші коренеплоди і машина швидко і якісно очистить їх.
- Матеріал корпусу і ємності - нержавіюча сталь
- Підставка з сітчастим фільтром для збору відходів
- Підключення до води
- Таймер 0-5 хв
- Автовимикання при відкритті завантажувального люку
Картоплечистка AIRHOT HLP-15
Продуктивність, кг/год | 165 |
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 0.75 |
Габарити, мм | 586x407x1090 |
Універсальний і ефективний пристрій. Всі компоненти виготовлені з матеріалів, придатних для роботи з харчовими продуктами і можуть бути легко від'єднані для швидкого очищення. Вентильований малошумний двигун - надійність і практичність. Перемикач низької напруги 24 В. Всі пристрої відповідають стандартам якості, гігієни та безпеки. Диски і леза для всіх видів продуктів і будь-якого результату.
- Матеріал корпусу і бункеру: алюміній
- Матеріал днища: нержавіюча сталь
- диски нарізні - 2 і 4 мм
- диски терка - 3, 4 і 7 мм
Овочерізка AIRHOT VC-300
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 0,55 |
Габарити, мм | 621x247x506 |
Продуктивність, кг/год | 200 |
Куттери використовуються для приготування соусів, паштетів, фаршів, суфле, кремів шляхом швидкого і тонкого подрібнення продуктів - сухофруктів, горіхів, шоколаду, сухарів, вафель, сиру, м'яса та інших інгредієнтів. Отримання різної структури (дрібно-, середньо- або крупноподрібнювальної) можливо при регулюванні швидкості обертання.
- Матеріал корпусу і ємкості- нержавіюча сталь
- Швидкість обертання 980-2200 об/хв
- Плавне регулювання швидкості
- 1 плоский ніж з нержавіючої сталі в комплекті
Пили для м'яса - машини з електричним приводом, призначені для оброблення (нарізування на менші шматки) замороженого м'яса, м'яса з кістками, заморожених продуктів і дуже жорсткого / твердого м'яса.
- Робоча поверхня - нержавіюча сталь
- 1 полотно для пили в комплекті
Пила для різання м'яса AIRHOT HSL-1650A
Довжина полотна, мм | 1650 |
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 0,75 |
Габарити, мм | 465x598x876 |
Висота різу, мм | 220 |
Серія слайсерів AIRHOT забезпечує швидку і точну нарізку харчових продуктів на скибочки певної товщини. Конструкція забезпечує безпеку і комфорт. Призначені для м'ясних, ковбасних і сирних відділів супермаркету, а також для використання на підприємствах громадського харчування.
- Матеріал корпусу - пофарбований алюміній
- Матеріал каретки - нержавіюча сталь
- Заточний пристрій в комплекті
Модель | Потужність, В | Напруга, В | Габарити, мм | Діаметр ножа, мм | Товщина нарізки, мм |
---|---|---|---|---|---|
Слайсер AIRHOT SL 220 | 0,12 | 220 | 477x392x350 | 220 | 0,2-16 |
Слайсер AIRHOT SL 250 | 0,15 | 220 | 477x392x350 | 250 | 0,2-15 |
Фаршемішалка - універсальний інструмент, що широко використовується в харчовому виробництві. Універсальність таких приладів полягає в тому, що за допомогою них можна змішувати не тільки ковбасний фарш з інгредієнтами, але і рибні фарші, овочеві рагу, сир і навіть густе тісто, при цьому можна додавати спеції. Завдяки механізму перемішування продукту, фаршемішалки дозволяють істотно скоротити трудомісткість, що обумовлює їхню високу економічну доцільність.
- Матеріал корпусу і ємності - нержавіюча сталь
- Привід забезпечує низький рівень шуму.
Шприци ковбасні призначені для приготування купат, ковбас та інших м'ясних виробів. З їх допомогою здійснюється автоматична набивка готової звіси в штучну або натуральну оболонку. Їх застосовують у всіх м'ясних і ковбасних цехах, а також в закладах громадського харчування, що пропонують своє виробництво. Завдяки вертикальній формі, шприци AIRHOT значно економлять простір на кухні і можуть бути використані на невеликих виробничих майданчиках.
- Корпус з нержавіючої сталі
- 2 швидкості ходу поршня
- 4 насадки з нержавіючої сталі входять в комплект поставки (Ø16, 22, 32, 38 мм)
Модель | Габарити, мм | Об'єм, л |
---|---|---|
Шприц ковбасний AIRHOT SV-15 | 300x330x710 | 15 |
Шприц ковбасний AIRHOT SV-10 | 300х330х580 | 10 |
Шприц ковбасний AIRHOT SV-7 | 300x300x790 | 7 |
Шприц ковбасний AIRHOT SV-5 | 300х340х690 | 5 |
Шприц ковбасний AIRHOT SV-3 | 220x300x540 | 3 |
Апарати для гарячого шоколаду призначені для роздачі гарячих напоїв. Приготований напій (гарячий шоколад, глінтвейн, какао) заливається в апарат, і далі в ньому підтримується необхідна температура. Щоб не допускати загустіння напою і утворення грудочок, напій, постійно перемішується. Напій в гарячому вигляді можна зберігати не більше доби.
- Основа з нержавіючої сталі
- З'ємна ємність з високоміцного харчового полікарбонату
- Температурний режим: +30/+95ºС
- LED-дисплей з індикацією температури
- Каплезбірник
- Ергономічний дизайн
Апарат для гарячого шоколаду AIRHOT CHOCO-5
Температурний режим | +30/+90, °С |
Об'єм | 5, л |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0.4, кВт |
Вага (нетто) | 6, кг |
Габарити (нетто) | 400x320x470, мм |
Апарат для гарячого шоколаду AIRHOT CHOCO-10
Температурний режим | +30/+90, °С |
Об'єм | 10, л |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0.4, кВт |
Вага (нетто) | 7, кг |
Габарити (нетто) | 400x320x570, мм |
Марміти широко використовуються на підприємствах громадського харчування для збереження температури приготованих страв. Як правило, даний вид теплового обладнання застосовується в складі ліній самообслуговування, шведських столів або технологічних кухонних ліній.
- використовується для розігріву супів і підтримки їх в гарячому стані
- внутрішня ємність - з нержавіючої сталі
- ємність легко виймається для миття
- корпус - фарбований метал
Водяні марміти використовуються для підтримання страв в гарячому стані, демонстрації і роздачі на підприємствах громадського харчування. Днище гастроємності нагрівається за принципом «водяної бані», що дозволяє підтримувати смакові і поживні якості страв без підгоряння і пересушування.
Особенности:
- Кран для зливу води
- 5 рівнів потужності
- Корпус з нержавіючої сталі
Марміт водяний AIRHOT BM-11
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 1,2 |
Габарити, мм | 600x338x243 |
Можливість використання гастроємностей: 1хGN1/1-150 або 2хGN1/2-150 або 3хGN1/3-150 (в комплект не входять) | |
Підогрівачі блюд AIRHOT призначені для підтримки страв в теплому стані на підприємствах громадського харчування і торгівлі.
Електрокип'ятильники призначені для швидкого отримання кип'яченої води і обслуговування великої кількості людей. Вони оптимальні на лініях роздачі в кафе, барах, ресторанах, закусочних, їдальнях, на підприємствах громадського харчування, в дитячих садах, школах, офісах, в медичних закладах.
Електрокип'ятильники AIRHOT забезпечені аварійним термостатом.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Заливний тип подачі води
- Температурний режим: +30...+110ºС
- Закритий тен
- Індикатор нагріву
Модель | Об'єм резервуару, л | Напруга, В | Потужність, В | Габарити, мм |
---|---|---|---|---|
Водонагрівач електричний AIRHOT WB-10 | 10 | 220 | 2,0 | 275x275x535 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WB-15 | 16 | 220 | 2,5 | 325x325x605 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WB-20 | 20 | 220 | 2,5 | 315x315x660 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WB-30 | 30 | 220 | 2,5 | 440x440x490 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WB-40 | 40 | 220 | 2,5 | 400x400x640 |
Електрокип'ятильник-кавоварка AIRHOT CP06 | 6 | 220 | 1,6 | 265x265x430 |
Електрокип'ятильник-кавоварка AIRHOT CP10 | 10 | 220 | 1,6 | 265x265x535 |
Електрокип'ятильник-кавоварка AIRHOT CP15 | 14 | 220 | 1,6 | 340x340x600 |
Стерилізатор для ножів AIRHOT KS-10 з ультрафіолетовою обробкою призначений для стерилізації кухонного інструменту, не руйнуючи структуру матеріалу, і перешкоджає поширенню мікроорганізмів. Принцип дії цього обладнання базується на фотохімічних реакціях, що виникають під дією ультрафіолетового випромінювання. Після ультрафіолетової обробки ножі стають стерильно чистими.
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
- Тип монтажу: настінний.