AIRHOT - високотехнологічна компанія, що є однією з найбільш значущих в області виробництва обладнання для професійної кухні. Компанія, заснована в 1996 році в Китаї, за такий невеликий термін досягла значних результатів, підтверджених численними сертифікатами і нагородами. Площа підприємства 130000 м2, продукція експортується більш ніж в 40 країн світу.
Компанія намагається відповідати всім вимогам клієнтів і запитам ринку, і приділяє велику увагу команді співробітників, намагаючись зберегти її на належному рівні.
Основні напрямки діяльності AIRHOT - виробництво професійного кухонного обладнання європейського зразка. Широкий асортимент дозволяє обладнати кухню ресторану або фаст-фуду якісним і надійним обладнанням.
Апарати для приготування солодкої вати зручні в експлуатації і не вимагають спеціальних навичок і вміння. В основі конструкції апарату для цукрової вати - металевий бокс. На нього встановлюється спеціальна чаша, де тонкі нитки намотуються на паличку і перетворюються в солодкий ком. Їх можна використовувати в парках, пересувних точках на вулиці, кінотеатрах, розважальних центрах, цирках і зоопарках.
Апарат AIRHOT СF-2 відрізняється великим розміром чаші, що дозволяє збільшити продуктивність апарату.
Апарат для цукрової вати AIRHOT CF-1
Габарити, мм | 520х520х490 |
Діаметр чаші, мм | 520 |
Потужність, кВт | 0,9 |
Продуктивність | 3, кг/год |
Апарат для цукрової вати AIRHOT CF-2
Габарити, мм | 730х730х500 |
Діаметр чаші, мм | 730 |
Потужність, кВт | 0,9 |
Продуктивність | 3, кг/год |
Апарат для попкорну призначений для обладнання кінотеатрів, цирків, парків відпочинку, і атракціонів, торгових центрів і підприємств громадського харчування. Модель дозволяє окремо вмикати обертання мішалки, нагрів чаші, освітлення і підігрів дна.
- Корпус з алюмінію
- Матеріал стінок - зміцнене скло, задня стінка - оргскло
- Підсвічування готового продукту
- З'ємна чаша з антипригарним тефлоновим покриттям
- Ємність чаші - 8 унцій (приблизно 226 г) зерен поп-корну
- Піддон для збору зерен і лушпиння, що не розкрилося
Апарат для попкорну AIRHOT POP-6
Габарити, мм | 560x420x760 |
Потужність, кВт | 1.44 кВт |
Продуктивність | 227, гр/мин |
Апарат для хот-догів AIRHOT відмінно підходить для приготування гарячої сосиски в теплій булочці - дуже популярне і ситне блюдо в сегменті фаст-фуду. Даний апарат дозволяє готувати сосиски на пару, в той же час, він може застосовуватися для підтримки оптимальної температури вже обсмажених сосисок і булочок.
- Ємність для води (парова лазня)
- Регулятор температури
- Роздільний нагрів колби і штирів
Апарат для приготування сосисок в яйці Airhot EF-10 призначений для використання на підприємствах громадського харчування для швидкого і легкого запікання сосисок в яйці - оригінальної закуски яка прикрасить будь-яке меню. На приготування кінцевого продукту потрібно всього кілька хвилин, а захоплюючий процес приготування продуктів, наповнення форми і обсмажування можна використовувати для залучення уваги клієнтів.
Особливості:
- 10 відсіків для обсмажування;
- Окремий перемикач для кожного відсіку;
- Корпус з нержавіючої сталі.
Апарат для сосисок в яйці AIRHOT ES-10
Габарити, мм | 410х200х230 |
Потужність, кВт | 1,6 |
Опис | 10 відсіків для обсмажування |
Млинниці Airhot - професійне обладнання, призначене для смаження млинців і оладок.
Завдяки малим габаритам професійної млинниці, вона ідеально підходить для встановлення в невеликих бістро, кафе, закладах фаст фуду.
- світловий індикатор нагріву, який сповіщає про включення нагрівальних елементів;
- автоматична підтримка температурного режиму;
- корпус з нержавіючої сталі;
- чавунна поверхня для смаження з антипригарним покриттям, діаметр поверхні 400 мм;
- Тісторозподільник в комплекті
Швидкість виготовлення різних типів вафель, висока якість антипригарного покриття роблять вафельниці AIRHOT прекрасним рішенням для будь-якого ресторану, кафе і кав'ярні, що пропонують своїм клієнтам улюблений десерт.
- Корпус апаратів виконаний з нержавіючої сталі;
- Матеріал жароміцної поверхні - чавун з антипригарним покриттям;
- Терморегулятор
- Таймер
- Час приготування вафель — 2-3 хв
Вафельниця для бельгійських вафель AIRHOT WE-1B
Габарити, мм | 382x305x233 |
Потужність, кВт | 1,6 |
Опис | бельгійські вафлі |
Вафельниця для гонконгских вафель AIRHOT WB-HK1
Габарити, мм | 400x225x300 |
Потужність, кВт | 1,4 |
Опис | гонконгські вафлі |
Вафельниця для бельгійських вафель AIRHOT WE-1
Габарити, мм | 250x350x260 |
Потужність, кВт | 1,2 |
Опис | бельгійські вафлі |
Вафельниця для тонкої вафлі AIRHOT WE-1S
Габарити, мм | 250x350x260 |
Потужність, кВт | 1,2 |
Опис | тонкі вафлі |
Грилі контактні
Контактні грилі AIRHOT призначені для підсмажування овочів, м'яса, риби, приготування стейків, гамбургерів і гарячих сендвічів. Висока швидкість приготування досягається завдяки вбудованим в апарат тенам, які щільно прилягають до продукту. Для зручності і підтримки необхідної температури грилі обладнані регулятором температури. Ідеальні для ресторанів, гриль-барів, стейк-хаусів, підприємств громадського харчування - є основою вуличного фаст-фуду.
- Корпус з нержавіючої сталі.
- Матеріал робочої поверхні - чавун з антипригарним покриттям.
- З'ємний піддон для збору жиру і крихт.
Лавовий гриль Airhot LG-46 використовується на підприємствах громадського харчування і торгівлі для смаження різних продуктів. Страви, приготовані на лавовому грилі, мають ряд переваг:
- в процесі приготування набувають такий самий смак і аромат, який буває у страв, приготованих на вогні;
- продукти смажаться у власному соку і зберігають максимум корисних речовин;
- блюда просочуються неповторним ароматом, що походить від лавових каменів;
- страви готуються значно швидше, ніж на традиційній жарочній поверхні.
Гриль для шаурми повсюдно використовуються в системі вуличної торгівлі завдяки своїй високій продуктивності, простоті і надійності застосування, а головне, наочності в приготуванні продукту. Гриль для шаурми AIRHOT GRE-80 ідеально підходить для встановлення в невеликих бістро, кафе, закладах фаст-фуду.
Принцип дії полягає в тому, що м'ясне філе, приготоване за спеціальним рецептом, насаджується на вертикальний шампур, який обертається навколо своєї осі біля електричних тенів.
- Довжина шампура 650 мм
- Регулювання відстані між теном і корпусом
- 3 зони нагріву, 6 тенів
- Піддон для збору жиру
Грилі-саламандра призначені для створення апетитної скоринки, швидкого підігріву страв, остаточного доготування страв з розплавленим сиром, м'ясом і рибою. Такі грилі полегшують процес приготування страв.
Гриль AIRHOT SGE 460 має рухливу кришку, що забезпечує зручність в роботі. Грилі AIRHOT SGE 938 та AIRHOT SGE 580 мають фіксовану кришку і являють собою широко затребувані економічні моделі.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Температурный режим: +50...+300 ºС
- Піддон для збору жиру і крихт
Гриль саламандра AIRHOT SGE-460
Габарити, мм | 450x515x530 |
Потужність, кВт | 2,8 кВт |
Рухома верхня частина, мм | 0-140 |
Гриль саламандра AIRHOT SGE-580 с жарочной поверхностью
Габарити, мм | 580x455x332 |
Потужність, кВт | 2,4 кВт |
Грилі для барбекю AIRHOT призначені для використання на підприємствах громадського харчування, де можуть використовуватися для приготування на грилі овочів, м'яса, риби, хліба та інших продуктів. Ідеально підійде для тих хто хоче приготувати страву барбекю, але не хоче витрачати час і сили для використання традиційного гриля.
Карусельні грилі для курей AIRHOT призначені для використання в ресторанах швидкого харчування, супермаркетах і вуличної торгівлі для смаження курчат, курячих окороків, крилець і грудок.
Процес приготування повністю автоматизований і не вимагає професійної підготовки співробітників. Скляні дверцята і наявність освітлення в камері дозволяють покупцеві спостерігати за процесом приготування, тим самим привертаючи увагу і збуджуючи апетит.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Жароміцне скло
- 4 кошика в комплекті
- Роздільне регулювання верхнього і нижнього тену
Цей вид грилю призначений для обсмажування сосисок, ковбас, сардельок, а також м'ясних і рибних паличок. Завдяки безперервному обертанню роликів, продукт підсмажується рівномірно з двох сторін. Кожен ролик потужністю 0.15 кВт нагрівається зсередини власним теном.
- Ролики виготовлені з нержавіючої сталі
- Піддон для збору жиру і крихт.
- Температурний режим: +50...+300 °C
Індукційні плити AIRHOT підходять для всіх типів кухонь, зручні на презентаціях і заходах виїзного обслуговування. Тепло передається безпосередньо на дно посуду, не нагріваючи конфорку, завдяки чому плита витрачає менше енергії. Економічність, безпека використання, швидкість роботи, підтримка заданої температури і широкий діапазон роботи - головні складові індукційних плит AIRHOT.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Максимальне навантаження на плиту 25 кг.
- 2 вентилятори
- 10 температурних режимів: +60...+240 ºС
- 13 рівнів потужності
- таймер 3 години
Електроплитка індукційна AIRHOT IP3500
Габарити, мм | 355x400x105 |
Панель керування | электронна |
Потужність, кВт | 3,5 |
Таймер | 3 години |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP3500 WOK
Габарити, мм | 355x430x105 |
Панель керування | сенсорна |
Потужність, кВт | 3,5 |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP3500 T
Габарити, мм | 355x400x105 |
Панель керування | электронна |
Потужність, кВт | 3,5 |
Таймер | 24 години |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP7000 D подвійна
Габарити, мм | 685x400x105 |
Панель керування | электронна |
Потужність, кВт | 3,5+3,5 |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP3500 D подвійна
Габарити, мм | 590x390x68 |
Панель керування | сенсорна |
Потужність, кВт | 1,8+1,7 |
Електроплитка індукційна AIRHOT IP2000
Габарити, мм | 360x280x75 |
Панель керування | сенсорна |
Потужність, кВт | 2,0 |
Макароноварка від компанії AIRHOT є відмінним рішенням для підприємств громадського харчування і торгівлі. Призначена для варіння всіх видів макаронних виробів, пельменів, виробів з тіста, рису, овочів, сосисок, яєць, креветок і т.д.
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі.
- Температурний режим: від 50 до 110 °C.
Макароноварка AIRHOT PC-4
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 4 |
Габарити, мм | 410x570x280 |
Опис | 2 ємності, 4 кошики |
Рисоварки
Рисоварка AIRHOT призначена для приготування рису всіх сортів на підприємствах громадського харчування. Процес приготування досить простий - досить завантажити потрібну кількість рису в ємність і залити відповідною кількістю води.
Рисоварка AIRHOT RC-5
Потужність, кВт | 1,9 |
Кількість рису, кг | 5,6 |
Об'єм чаші, л | 13 |
Габарити, мм | 445x395x350 |
Професійні СВЧ печі використовуються на підприємствах громадського харчування для приготування, розігрівання перших і других страв, розморожування напівфабрикатів. СВЧ печі AIRHOT відрізняються надійністю і довговічністю.
- 6 рівнів потужності
- Корпус з нержавіючої сталі
- Об'єм камери 25 літрів
- Таймер 0-30 хв
- Обертальна тарілка
- механічне керування
Жарочні поверхні призначені для смаження м'яса, риби, пасерування овочів та ін. Для запобігання розбризкування жиру обладнані бортиками. Жарочні поверхні дозволять розвантажити кухню від різного посуду, використовуваної в кухонному побуті. Знижують час, що витрачається на зміну і миття різних сковорідок, і в багато разів підвищують загальну продуктивність.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Жарочна поверхня з вуглецевої сталі
- Температурний режим: +50...+300 ºС
- Піддон для збору жиру
Поверхня жарочна AIRHOT GE-730/FG
Габарити, мм | 730x515x245 |
Потужність, кВт | 4,4 кВт |
Поверхня | 2/3 гладка 1/3 рифлена |
Фритюрниці AIRHOT відмінно вписуються в формат будь-якого підприємства громадського харчування, де потрібно приготування обсмажених у фритюрі страв. Забезпечують отримання золотистої скоринки у чебуреків, пиріжків, картоплі фрі.
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі
- Температурний режим: 60-190 ºС
- Холодна зона
- Кошики з кришками в комплекті
- 2 термостати - робочий і аварійний
Модель | Габарити, мм | Ємність, л | Напруга, В | Потужність, В |
---|---|---|---|---|
Фритюрниця AIRHOT EF4 | 270x380x305 | 4 | 220 | 2 |
Фритюрниця AIRHOT EF4+4 | 490x380x320 | 4+4 | 220 | 2+2 |
Фритюрниця AIRHOT EF6 | 324x410x295 | 6 | 220 | 2,5 |
Фритюрниця AIRHOT EF6+6 | 600x410x295 | 6+6 | 220 | 2,5+2,5 |
Фритюрниця AIRHOT EF8 | 450x290x350 | 8 | 220 | 3,25 |
Фритюрниця AIRHOT EF8+8 | 570x450x350 | 8+8 | 220 | 3,25+3,25 |
Фритюрниця AIRHOT EF10 | 470x350x360 | 10 | 220 | 3,5 |
Фритюрниця AIRHOT EF10+10 | 700x470x360 | 10+10 | 220 | 3,5+3,5 |
Фритюрниця AIRHOT EF12 | 290х485х450 | 12 | 220 | 3,25 |
Фритюрниця AIRHOT EF12+12 | 580х485х450 | 12+12 | 220 | 3,25 + 3,25 |
Чебуречниця AIRHOT має сучасний дизайн, виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі. Обладнання оснащене електричними елементами, виробленими на великих фабриках, що мають світову популярність, тому все обладнання є енергозберігаючим і безпечним. Дизайн обладнання відрізняється зручністю, практичністю, легкістю чищення. Пристрій обладнаний термостатом, що дозволяє регулювати температуру.
Подрібнювач льоду призначений для підприємств громадського харчування і торгівлі для отримання крижаної крихти для коктейлів, а також для декорування страв.
- Матеріал контейнера і чаші для льоду - нержавіюча сталь
- Завантажувальний бункер з притискним важелем
- Продуктивність 65 кг/год
Промислова картоплечистка - машина, призначена для автоматичного очищення картоплі і коренеплодів від шкірки на підприємствах громадського харчування. Використання електричної промислової картоплечистки набагато підвищує продуктивність в порівнянні з ручним способом очищення. Все що потрібно від оператора такої картоплечистки - завантажити в бак картоплю або інші коренеплоди і машина швидко і якісно очистить їх.
- Матеріал корпусу і ємності - нержавіюча сталь
- Підставка з сітчастим фільтром для збору відходів
- Підключення до води
- Таймер 0-5 хв
- Автовимикання при відкритті завантажувального люку
Картоплечистка AIRHOT HLP-15
Продуктивність, кг/год | 165 |
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 0.75 |
Габарити, мм | 586x407x1090 |
Універсальний і ефективний пристрій. Всі компоненти виготовлені з матеріалів, придатних для роботи з харчовими продуктами і можуть бути легко від'єднані для швидкого очищення. Вентильований малошумний двигун - надійність і практичність. Перемикач низької напруги 24 В. Всі пристрої відповідають стандартам якості, гігієни та безпеки. Диски і леза для всіх видів продуктів і будь-якого результату.
- Матеріал корпусу і бункеру: алюміній
- Матеріал днища: нержавіюча сталь
- диски нарізні - 2 і 4 мм
- диски терка - 3, 4 і 7 мм
Овочерізка AIRHOT VC-300
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 0,55 |
Габарити, мм | 621x247x506 |
Продуктивність, кг/год | 200 |
Куттери використовуються для приготування соусів, паштетів, фаршів, суфле, кремів шляхом швидкого і тонкого подрібнення продуктів - сухофруктів, горіхів, шоколаду, сухарів, вафель, сиру, м'яса та інших інгредієнтів. Отримання різної структури (дрібно-, середньо- або крупноподрібнювальної) можливо при регулюванні швидкості обертання.
- Матеріал корпусу і ємкості- нержавіюча сталь
- Швидкість обертання 980-2200 об/хв
- Плавне регулювання швидкості
- 1 плоский ніж з нержавіючої сталі в комплекті
Пили для м'яса - машини з електричним приводом, призначені для оброблення (нарізування на менші шматки) замороженого м'яса, м'яса з кістками, заморожених продуктів і дуже жорсткого / твердого м'яса.
- Робоча поверхня - нержавіюча сталь
- 1 полотно для пили в комплекті
Пила для різання м'яса AIRHOT HSL-1650A
Довжина полотна, мм | 1650 |
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 0,75 |
Габарити, мм | 465x598x876 |
Висота різу, мм | 220 |
Серія слайсерів AIRHOT забезпечує швидку і точну нарізку харчових продуктів на скибочки певної товщини. Конструкція забезпечує безпеку і комфорт. Призначені для м'ясних, ковбасних і сирних відділів супермаркету, а також для використання на підприємствах громадського харчування.
- Матеріал корпусу - пофарбований алюміній
- Матеріал каретки - нержавіюча сталь
- Заточний пристрій в комплекті
Модель | Потужність, В | Напруга, В | Габарити, мм | Діаметр ножа, мм | Товщина нарізки, мм |
---|---|---|---|---|---|
Слайсер AIRHOT SL 220 | 0,12 | 220 | 477x392x350 | 220 | 0,2-16 |
Слайсер AIRHOT SL 250 | 0,15 | 220 | 477x392x350 | 250 | 0,2-15 |
Фаршемішалка - універсальний інструмент, що широко використовується в харчовому виробництві. Універсальність таких приладів полягає в тому, що за допомогою них можна змішувати не тільки ковбасний фарш з інгредієнтами, але і рибні фарші, овочеві рагу, сир і навіть густе тісто, при цьому можна додавати спеції. Завдяки механізму перемішування продукту, фаршемішалки дозволяють істотно скоротити трудомісткість, що обумовлює їхню високу економічну доцільність.
- Матеріал корпусу і ємності - нержавіюча сталь
- Привід забезпечує низький рівень шуму.
Шприци ковбасні призначені для приготування купат, ковбас та інших м'ясних виробів. З їх допомогою здійснюється автоматична набивка готової звіси в штучну або натуральну оболонку. Їх застосовують у всіх м'ясних і ковбасних цехах, а також в закладах громадського харчування, що пропонують своє виробництво. Завдяки вертикальній формі, шприци AIRHOT значно економлять простір на кухні і можуть бути використані на невеликих виробничих майданчиках.
- Корпус з нержавіючої сталі
- 2 швидкості ходу поршня
- 4 насадки з нержавіючої сталі входять в комплект поставки (Ø16, 22, 32, 38 мм)
Модель | Габарити, мм | Об'єм, л |
---|---|---|
Шприц колбасний AIRHOT 15л вертикальний SV-15 | 300x330x710 | 15 |
Шприц колбасний AIRHOT 10л вертикальний SV-10 | 300х330х580 | 10 |
Шприц колбасний AIRHOT 5л вертикальний SV-5 | 300х340х690 | 5 |
Апарати для гарячого шоколаду призначені для роздачі гарячих напоїв. Приготований напій (гарячий шоколад, глінтвейн, какао) заливається в апарат, і далі в ньому підтримується необхідна температура. Щоб не допускати загустіння напою і утворення грудочок, напій, постійно перемішується. Напій в гарячому вигляді можна зберігати не більше доби.
- Основа з нержавіючої сталі
- З'ємна ємність з високоміцного харчового полікарбонату
- Температурний режим: +30/+95ºС
- LED-дисплей з індикацією температури
- Каплезбірник
- Ергономічний дизайн
Апарат для гарячого шоколаду AIRHOT CHOCO-5
Температурний режим | +30/+90, °С |
Об'єм | 5, л |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0.4, кВт |
Вага (нетто) | 6, кг |
Габарити (нетто) | 400x320x470, мм |
Апарат для гарячого шоколаду AIRHOT CHOCO-10
Температурний режим | +30/+90, °С |
Об'єм | 10, л |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0.4, кВт |
Вага (нетто) | 7, кг |
Габарити (нетто) | 400x320x570, мм |
Марміти широко використовуються на підприємствах громадського харчування для збереження температури приготованих страв. Як правило, даний вид теплового обладнання застосовується в складі ліній самообслуговування, шведських столів або технологічних кухонних ліній.
- використовується для розігріву супів і підтримки їх в гарячому стані
- внутрішня ємність - з нержавіючої сталі
- ємність легко виймається для миття
- корпус - фарбований метал
Водяні марміти використовуються для підтримання страв в гарячому стані, демонстрації і роздачі на підприємствах громадського харчування. Днище гастроємності нагрівається за принципом «водяної бані», що дозволяє підтримувати смакові і поживні якості страв без підгоряння і пересушування.
Особенности:
- Кран для зливу води
- 5 рівнів потужності
- Корпус з нержавіючої сталі
Марміт водяний AIRHOT BM-11
Напруга, В | 220 |
Потужність, кВт | 1,2 |
Габарити, мм | 600x338x243 |
Можливість використання гастроємностей: 1хGN1/1-150 або 2хGN1/2-150 або 3хGN1/3-150 (в комплект не входять) | |
Підогрівачі блюд AIRHOT призначені для підтримки страв в теплому стані на підприємствах громадського харчування і торгівлі.
Електрокип'ятильники призначені для швидкого отримання кип'яченої води і обслуговування великої кількості людей. Вони оптимальні на лініях роздачі в кафе, барах, ресторанах, закусочних, їдальнях, на підприємствах громадського харчування, в дитячих садах, школах, офісах, в медичних закладах.
Електрокип'ятильники AIRHOT забезпечені аварійним термостатом.
- Корпус з нержавіючої сталі
- Заливний тип подачі води
- Температурний режим: +30...+110ºС
- Закритий тен
- Індикатор нагріву
Модель | Об'єм резервуару, л | Напруга, В | Потужність, В | Габарити, мм |
---|---|---|---|---|
Водонагрівач електричний AIRHOT WB-10 | 10 | 220 | 2,0 | 275x275x535 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WB-15 | 16 | 220 | 2,5 | 325x325x605 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WB-20 | 20 | 220 | 2,5 | 315x315x660 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WBA-10 | 9,5 | 220 | 1,5 | 251x232x460 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WBA-15 | 14,7 | 220 | 1,5 | 300x285x480 |
Водонагрівач електричний AIRHOT WBA-20 | 17 | 220 | 1,5 | 300x285x530 |
Стерилізатор для ножів AIRHOT KS-10 з ультрафіолетовою обробкою призначений для стерилізації кухонного інструменту, не руйнуючи структуру матеріалу, і перешкоджає поширенню мікроорганізмів. Принцип дії цього обладнання базується на фотохімічних реакціях, що виникають під дією ультрафіолетового випромінювання. Після ультрафіолетової обробки ножі стають стерильно чистими.
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
- Тип монтажу: настінний.