ICEMAKE - це ексклюзивна лінійка холодильного обладнання для підприємств громадського харчування, магазинів, харчових виробництв і кейтерінга.
ICEMAKE - холодильне обладнання, розроблене і вироблене в Італії.
ICEMAKE - це європейська якість, як гарант високої продуктивності, тривалого терміну служби і швидкої окупності.
ICEMAKE - це якісні льодогенератори кубикового льоду, які виготовляють на заводі в Італії. Більше 50 років ведеться робота з удосконалення конструкції і функціоналу льодогенераторів. Перевагою є повна заводська готовність. Необхідність є тільки в підключенні до системи водопостачання, каналізації та електрики.
Широкий модельний ряд льодогенераторів ICEMAKE дозволяє підібрати оптимальний за продуктивністю генератор льоду.
Льодогенератори ICEMAKE - це поєднання стильного дизайну, високої італійської якості та легкості в управлінні.
Кубиковий лід - це найбільш використовуваний вид льоду. Застосовується в малих і середніх підприємствах громадського харчування (ресторанах, кафе, пабах, винних барах, клубах, курортах і круїзних судах, а також в кейтерінг).
Особливості:
- Кубиковий лід BISTROT 20 гр
- Висока добова продуктивність.
- Компактні габарити.
- Вбудований бункер для льоду.
- Низьке споживання енергії.
- Живлення 220 В.
Льодогенератор ICEMAKE ND 21 AS
Тип охолодження | повітряний |
Продуктивність | 21, кг/доб.* |
Бункер | 6, кг |
Габарити | 457х333х599, мм |
Споживання води | 3 л/год** |
Льодогенератор ICEMAKE ND 21 WS
Тип охолодження | водяний |
Продуктивність | 21, кг/доб.* |
Бункер | 6, кг |
Габарити | 457х333х599, мм |
Споживання води | 17 л/год** |
Льодогенератор ICEMAKE ND 31 AS
Тип охолодження | повітряний |
Продуктивність | 31, кг/доб.* |
Бункер | 8,5, кг |
Габарити | 515х390х640, мм |
Споживання води | 4 л/год** |
Льодогенератор ICEMAKE ND 31 WS
Тип охолодження | водяний |
Продуктивність | 31, кг/доб.* |
Бункер | 8,5, кг |
Габарити | 515х390х640, мм |
Споживання води | 27 л/год** |
Льодогенератор ICEMAKE ND 40 AS
Тип охолодження | повітряний |
Продуктивність | 40, кг/доб.* |
Бункер | 15, кг |
Габарити | 570х467х690, мм |
Споживання води | 5 л/год** |
Льодогенератор ICEMAKE ND 40 WS
Тип охолодження | водяний |
Продуктивність | 40, кг/доб.* |
Бункер | 15, кг |
Габарити | 570х467х690, мм |
Споживання води | 34 л/год** |
Льодогенератор ICEMAKE ND 50 AS
Тип охолодження | повітряний |
Продуктивність | 50, кг/доб.* |
Бункер | 22, кг |
Габарити | 570х467х912, мм |
Споживання води | 6 л/год** |
Льодогенератор ICEMAKE ND 50 WS
Тип охолодження | водяний |
Продуктивність | 50, кг/доб.* |
Бункер | 22, кг |
Габарити | 570х467х912, мм |
Споживання води | 40 л/год** |
* Продуктивність вказана при температурі повітря або води +10 ºC.
** При температурі води +15 ºC.
Шафи шокової заморозки та охолодження вже давно стали необхідним атрибутом професійної кухні.
Будь-який свіжоприготований продукт швидко втрачає свій аромат, харчову цінність і органолептичні властивості в звичайних умовах. Крім того, гаряче блюдо швидко атакується хвороботворними бактеріями. Тільки швидке охолодження продукту в шафах ICEMAKE дозволяє зберегти свої початкові характеристики, захищає від агресії мікробів.
Шокове охолодження до + 3° C всередині продукту допомагає пройти через цей критичний поріг в найкоротші терміни, зберігаючи свіжість, аромат і органолептичні характеристики страв. Дана операція дозволяє зберегти продукти набагато довше.
Для того, щоб зберегти продукт протягом тривалого періоду і зберегти всі його поживні властивості, необхідне шокове охолодження до -18 ° С за максимально короткий проміжок часу.
Повільний процес заморожування сприяє утворенню кристалів усередині продукту, які значно погіршують якості і властивості будь-якого продукту. При використанні шаф шокової заморозки ICEMAKE продукт проходить заморозку в правильному режимі, завдяки якому він не псується і зберігає свої органолептичні властивості. Такі продукти вже можуть зберігатися протягом декількох тижнів або місяців. При відтаненні вони не втратять вологу, смак і текстуру.
Переваги використання шаф шокової заморозки ICEMAKE:
- Оптимізація роботи кухні
- Раціональне використання робочого часу персоналу кухні
- Відсутність втрати ваги продукту
- Можливість розширити меню
- Зниження вартості продукту і виготовлення напівфабрикатів
- Відсутність відходів
- Підтримка високих органолептичних значень продуктів
- Захист харчових продуктів
- Універсальні направляючі дозволяють використовувати GN1/1 або 600х400
Шафа шокової заморозки ICEMAKE ATT03
Кількість рівнів | 3 |
Об'єм, л | 70 |
Відстань між рівнями, мм | 70 |
Продуктивність за цикл (90 хв): |
|
шокове охолодження до +3°C, кг | 15 |
шокова заморозка до -18°C, кг | 9 |
Шафа шокової заморозки ICEMAKE ATT05
Кількість рівнів | 5 |
Об'єм, л | 100 |
Відстань між рівнями, мм | 70 |
Продуктивність за цикл (90 хв): |
|
шокове охолодження до +3°C, кг | 23 |
шокова заморозка до -18°C, кг | 12 |
Шафа шокової заморозки ICEMAKE ATT10
Кількість рівнів | 10 |
Об'єм, л | 190 |
Відстань між рівнями, мм | 70 |
Продуктивність за цикл (90 хв): |
|
шокове охолодження до +3°C, кг | 25 |
шокова заморозка до -18°C, кг | 15 |