Швидке охолодження продукту в шафах ICEMAKE дозволяє зберегти свої первісні характеристики та захищає від агресії мікробів.
Шокове охолодження до +3°C допомагає пройти через критичний поріг у найкоротші терміни, зберігаючи свіжість, аромат та органолептичні характеристики страв.
Для того, щоб зберегти продукт протягом декількох тижнів або місяців і зберегти всі його поживні властивості, необхідна шокова заморозка до -18°С за максимально короткий проміжок часу. А при розморожуванні вони не втратять вологу, смак і текстуру.
Характеристики:
Термін гарантії | 12 міс |
Країна-виробник | ІТАЛІЯ |
Кількість рівнів | 5 шт |
Об'єм | 100 л |
Відстань між рівнями | 70 мм |
Цикл шокового охолодження | з +70 °С до +3 °С 90 хв 23 кг |
Цикл шокової заморозки | з +70 °С до -18 °С 240 хв 12 кг |
Потужність | 1,424 кВт |
Напруга | 220 В |
Вага (нетто) | 92 кг |
Вага (брутто) | 98 кг |
Габарити (нетто) | 750x740x870 мм |
Габарити (брутто) | 810x770x1040 мм - палета |
- Двері, що самі зачиняються
- Електронний блок керування
- Заокруглені кути для зручного очищення
- Внутрішня камера та корпус виконані з нержавіючої сталі
- Шафи оснащені системою автоматичного відтаювання та автоматичного випаровування конденсату
- Універсальні напрявляючі підходять для гастроємностей GN1/1 або для деко 600х400