Про компанію
Компанія Bassanina була заснована на початку 90-х років минулого століття. Асортимент продукції представлений технологічної лінійкою обладнання, призначеного для використання у всьому процесі хлібопечення: від стадії замісу до випічки.
Компанія експортує свою продукцію в Європу, Африку, Північну Америку, Близький Схід, країни пострадянського простору, включаючи Росію, Прибалтику, Україну, Білорусь.
Пріоритетна продукція - хлібопекарські печі. В асортименті компанії є ротаційні і ярусні печі. Компанія Bassanina випускає три серії ротаційних печей: FR MINI, ROTOR и ROLLER.
При цьому в кожній серії є печі під різні розміри листів, однак найбільш популярними як і раніше залишаються так звані євророзміри 400х600 мм і 600х800 мм і відповідні їм печі FR MINI 46, ROTOR 68 і ROLLER 68. За типом джерела енергії печі Bassanina можуть бути як електричними, так і газовими, та здатні працювати на різних видах рідкого палива.
Все більшої популярності набирають маленькі ремісничі пекарні. Одним з яскравих прикладів такого проекту з використанням подовой печі Bassanina є Josey Baker Bread. Печі Bassanina активно купує мережа супермаркетів Whole Foods Market в США і вже багато років печі поставляються в супермаркети Real Canadian Superstore в Канаді - продано близько 300 печей. До Росії за 15 років здійснено поставку понад 600 печей в Центральній, Північно-західний, Приволзький, Південний, Уральський, Сибірський, Кавказький і Далекосхідний федеральні округи. Обладнання успішно експлуатується не тільки в приватних пекарнях, а й на великих промислових підприємствах, таких як: хлібозаводи Словенія, Бердський хлібокомбінат (Новосибірськ); ФОРНАКС, Хлєбніков, хлібозавод в Кульчинський (Омські хлібозаводи); хлібозаводи Хлібниця; Кіреєвський хлібозавод (тульська область); OOO "Коровай" та Дідівський хлібозавод московського регіону. Це говорить про те - що печі Bassanina повністю адаптовані під російські хлібобулочні вироби.
Печі ротаційні хлібопекарські
Міні-ротаційна піч FR MINI - є прекрасним обладнанням для міні пекарень або для торгового залу супермаркету, а також буде гідним доповненням і на великому виробництві.
Усередині печі знаходиться незнімна рама, що обертається на 8 або 10 рівнів під дека 600х400мм. Рівномірний розподіл гарячого повітря і достатня кількість пари високої якості дозволяють випікати хлібобулочні і кондитерські вироби будь-якого типу. Корпус печі і камера виконані цілком з нержавіючої сталі. Дверцята мають подвійне скління.
Завдяки різним варіантам виконання, піч має високу універсальність, а можливість комбінувати з подовой піччю, дозволяє збільшити асортимент виробів, що випікаються, використовуючи ту ж площу приміщення. Встановлюється піч на стенд або на розстоєчну камеру
Основні характеристики:
- максимальна робоча температура 300°С;
- час безперервної роботи 24 год на добу;
- зниження температури при відкриванні дверей до 20°С;
- стенд на 12 рівнів;
- Розстоєчна камера на 16 рівнів.
FR COMPACT 46 — ротаційна піч з закочуваним візком на 15 рівнів під розмір дек 600х400. Відмітна особливість печі - це її компактність. Займана площа становить всього 1,4 м², що дозволяє розмістити піч високої продуктивності як в міні-пекарнях, так і в торгових залах супермаркетів. Збалансований розподіл повітряного потоку забезпечує рівномірне і однорідне пропікання всього асортименту хлібобулочних виробів.
Фронтальна частина та внутрішній простір виконані з нержавіючої сталі, бічні панелі фарбовані, що істотно знижує вартість печі, але при цьому не впливає на якість і споживчі властивості. Дверцята мають подвійне скління. Піч може комплектуватися як електромеханічною, так і цифровою панеллю управління на вибір замовника, при цьому вартість печі залишається незмінною.
Хлібопекарські ротаційні печі ROTOR 68 з закочуваним візком на 18 рівнів під розмір дек 600х800 використовуються при організації виробництв з великими обсягами однотипної продукції (різних сортів хліба та кондитерських виробів як малих, так і середніх розмірів). Основні розміри використовуваних для випічки листів популярні для обладнання міні-пекарень - 600х800мм.
Рівномірний розподіл потоків гарячого повітря в поєднанні з обертанням візка на низькій швидкості і дозованою подачею пара забезпечує ефективне випікання. Низька швидкість циркуляції повітря і спеціальна система теплового обміну гарантують однорідне випікання і низьке споживання енергії.
Піч ротаційна Bassanina FR COMPACT 46
Тип | Електрична |
Габарити мм | 950x1500x2360 |
Потужність/Напруга | 23,5 кВт/380 В |
Вага/кг | 550 |
Піч ротаційна Bassanina ROTOR 68 платформа
Тип | Електрична |
Габарити мм | 1440х1930х2200 |
Потужність/Напруга | 58 кВт/380 В |
Вага/кг | 1540 |
У стандартному виконанні моделі печей оснащені:
- витяжним зонтом;
- двома термостатами;
- програмованими таймерами;
- безпечною внутрішньою ручкою;
- парогенератором;
- верхнім кріпленням візка - крюком (максимальне навантаження на гак - 300 кг);
- захисними рукавичками;
- максимальна робоча температура 300°С.
Дана хлібопекарська піч цілком виконана з нержавіючої сталі, дверцята має подвійне скління. Замовнику на вибір надається електромеханічна або цифрова панель управління, при цьому вибір панелі не впливає на вартість печі. Можливість установки двохшвидкісного перемикання швидкості вентилятора (опція, замовляється додатково) дозволяє використовувати піч в кондитерському виробництві. Ротаційні печі ROLLER 68 з закочуваним візком на 18 рівнів під розмір дек 600х800 відрізняються від ROTOR 68 тим, що доступ до технічного обслуговування печі здійснюється з фронтальної частини.
Це дозволяє поставити кілька печей в ряд впритул один до одного, що досить часто буває затребуване в великих пекарнях.
Опції:
- обертається платформа (крім FR COMPACT 64);
- двошвидкісний вентилятор (для кондитерських виробів);
- автоматичний клапан видалення пара;
- автоматичний підйом візка.
Заводська гарантія на всі печі становить 2 роки.
Панелі управління ROTOR
Модульні подові печі FM 2T-4T , 3T-6T
Модульна електрична ярусна піч з незалежними камерами. Універсальність печі відповідає потребам більшості пекарень і кондитерських та дозволяє випікати різні продукти (хліб, кондитерські вироби, піцу і т. п.). Завдяки своїй конструкції піч може бути в будь-який час переставлена для збільшення продуктивності. Незалежне регулювання температури для верхньої і нижньої частини камери, система аспірації пара і конструкція з нержавіючої сталі. Електронний контролер з економайзером дозволяє зменшити встановлену потужність приблизно на 50%. Пекарне днище з вогнетривкого каменю для харчової промисловості.
- максимальна робоча температура 300С
- час безперервної роботи 24 год на добу
- корисна висота камери: 180, 230 або 280 мм
- механічна або цифрова панель управління
- 2, 3, 4 або 6 листів 400x600 або 460x660 мм, в залежності від моделі
- можлива установка до 5 ярусів
- парогенератори
- Розстоєчні камера або стенд
- однофазна або спеціальна напруга
Подова піч FEP 3/4
Електричні ярусні печі з незалежним регулюванням температури в кожній камері і управлінням загального процентного відношення нагріву для верхньої та нижньої частини камери. Може мати 3 або 4 яруси.Висота верхнього ярусу становить 230мм, висота інших ярусів 180мм. Залежно від площі, кожен ярус може бути на одні дверцята 800мм або двоє дверцят 600мм. Піч відповідає найвищим пекарським вимогам і відрізняється найкращим співвідношенням між площею випічки, потужністю і вартістю.
Основні характеристики печі - підтримка постійної температури, регулювання процесу випікання і рівномірний розподіл тепла. Окреме регулювання температури в кожній камері і регулювання процентного співвідношення тепла у верхній і нижній частині камери. Електронний контролер з економайзером дозволяє скоротити споживану енергію приблизно на 50%. Пекарне днище виконано з вогнетривких матеріалів, призначених для харчової промисловості. Передня панель і аспіраційна система пари з нержавіючої сталі. Для камер використовуються потужні незалежні парогенератори. Завантажувальні дверцята, зроблені з нержавіючої сталі і загартованого скла, розраховані на використання спеціальних пекарських пристроїв завантаження. Механічна або цифрова панель управління на вибір.
Піч розроблена і проведена відповідно до широкого спектру виробничих вимог. Вона підтримує постійну рівномірну температуру і високий рівень стабільності при завантаженні.
- максимальна робоча температура 300С
- час безперервної роботи 24 год на добу
- корисна висота камери: 180 і 230мм
- механічна або цифрова панель управління
- 1, 2, або 3 дверцят, в залежності від моделі
- однофазна або спеціальна напруга
- висота камери 280мм
Подова піч ZOOM
Zoom - це парова трубчаста піч з чотирма пекарними камерами, що перекриваються. Ця піч забезпечує найкраще співвідношення між продуктивністю, потужністю і економічністю. Основою особливістю цих печей є система нагрівання: замкнута система з трубок, по яких циркулює пара. Ці трубки розміщуються навколо пекарної камери, нагріваючи її. Днище і стеля кожної камери безпосередньо контактують з цими трубками, тепло передається за рахунок кондуктивного обміну. Піч гарантує постійний оптимальний розподіл тепла і найвищу стабільність. При цьому забезпечується рівномірне випікання, що допомагає зберегти аромат готової продукції і збільшити її термін придатності.
Завдяки своїй універсальності печі Zoom можна використовувати в різних пекарнях і кондитерських. Гнучкий розподіл тепла дозволяє швидко регулювати температуру і випікати різні типи виробів (хліб, кекси, піцу і т. П.). Результат - випічка якісно сформованих, м'яких і ароматних продуктів. Спеціальний теплообмінник з каналами для рециркуляції гарячого диму і ефективна ізоляція забезпечують характерне для цих печей рівномірний розподіл тепла і низьку вартість експлуатації. Система теплообміну гарантує рівномірне випікання і низьку витрату палива. Спеціальна конструкція дозволяє легко переміщати і змінювати положення печі в будь-який час без її демонтажу.
Всі камери зроблені з нержавіючої сталі і обладнані окремими парогенераторами. Завдяки відповідності технічним стандартам і використанню високоякісних матеріалів ці генератори забезпечують миттєву подачу пари всередину пекарної камери. Завантажувальні дверцята, зроблені з нержавіючої сталі і загартованого скла, розраховані на використання спеціальних пекарських пристроїв завантаження. Днище, виконане із спеціального жароміцного складу з високою механічною міцністю, призначений для харчової промисловості. Для верхньої камери можна використовувати лотки розміром 80x120, 120x120 або 120x180 см і заввишки 23 см, для інших камер використовуються лотки розміром 17,5 см. Загальна робоча площа складає 4, 6 або 9 м2. Печі Zoom працюють на рідкому або газоподібному паливі.
- максимальна робоча температура 300С
- час безперервної роботи 24 год на добу
- механічна або цифрова панель управління
- середній градієнт підвищення температури становить приблизно 4 ° C / хв
- температура поверхні зовнішніх панелей ніколи не перевищує більш ніж на 25 ° C температуру навколишнього середовища
- незалежні парогенератори для кожної пекарної камери
- хороший тепловий ККД та економія енергії
- всі механічні пристрої розташовані на фронтальній поверхні печі і легкодоступні, що дозволяє знизити час техобслуговування. Навколо машини не потрібно вільний простір
Піч подова паротрубна BASSANINA ZOOM 812 газ
Тип | Газова |
Габарити, мм | 1380x2280x2350 |
Потужність/Напруга | 22 кКал/год /380 В |
Вага/кг | 1850 |
Технічні характеристики
Подова піч TUBIX
Парова трубчаста ярусна піч Tubix - це статична піч з розташованими вертикально пекарними камерами. Основною особливістю цих печей є система нагрівання: замкнута система з трубок, по яких циркулює пар. Ці трубки розміщуються навколо пекарної камери, нагріваючи її. Днище і стеля кожної камери безпосередньо контактують з цими трубками, тепло передається за рахунок кондуктивного обміну. Енергія горіння передається в трубки за допомогою вбудованого димового каналу, повністю зробленого з вогнетривкого матеріалу. Така конструкція забезпечує ефективну передачу енергії і рівномірне приготування на всіх рівнях. Димові канали ідеального розміру з вогнетривкої цегли, автоматична система регулювання тяги і бічні заслінки гарантують низьке споживання енергії, швидкий розігрів та ідеальне рівномірне випікання.
В даній печі постійно підтримується задана температура і забезпечується високий рівень стабільності після завантаження. Продукти, що випікаються, розміщуються на панелях, зроблених зі спеціальної бетонної суміші, призначеної для харчової промисловості. Ці пластини ідеально розподіляють тепло по всій поверхні печі. Всі камери виконані з нержавіючої сталі і оснащуються потужними зволожувачами, що дозволяють періодично подавати на впускні отвори велику кількість пари. Пар в кожну пекарну камеру подається незалежно за допомогою високопродуктивної системи. Ця система виконана з високоякісних матеріалів і забезпечує подачу великого обсягу пари в пекарну камеру. Спрощені операції із завантаження та розвантаження печі. Устя печей з нержавіючої сталі дозволяє використовувати конвеєри і обладнано збалансованими дверцятами із загартованого свинцевого скла та сталі. Ці дверцята легко знімаються, спрощуючи очистку як самих дверцят, так і пекарних камер. Ретельно підібране поєднання маси і ефективної ізоляції забезпечує теплову інерцію, рівномірний розподіл тепла і економічну ефективність печі. Доступні печі з 3 або 4 камерами з 2, 3 або 4 дверцятами. Глибина камери: 1600, 2000 або 2400 мм. Площа поверхні: 8-24 м2. Висота пекарної камери становить 180 мм, на вимогу можлива установка камери висотою 210 мм. Піч поставляється в двох варіантах виконання: з механічною або цифровою програмованою панеллю (24 В). Піч може працювати з газовими або дизельними пальниками, за запитом можлива поставка печі, що працює на твердому паливі. Все це забезпечує рівномірну випічку з однаковим кольором. Під час завантаження хліб краще піднімається, в процесі випічки він рівномірно пропікається і набуває приємного кольору, блиску та корочки, яка зберігає аромат і збільшує термін зберігання готової продукції.
- максимальна робоча температура 300С
- час безперервної роботи 24 год на добу
- механічна або цифрова панель управління
- середній градієнт підвищення температури становить приблизно 2/3 ° C / хв
- температура поверхні зовнішніх панелей ніколи не перевищує більш ніж на 25 ° C температуру навколишнього середовища
- незалежні парогенератори для кожної пекарної камери
- хороший тепловий ККД та економія енергії
- всі механічні пристрої розташовані на фронтальній поверхні печі та легкодоступні, що дозволяє знизити час техобслуговування. Навколо машини не потрібний вільний простір
Модельний ряд
Технічні характеристики
Димові канали
Камери розстоєчні
Розстоєчні камери PCR - також необхідне обладнання для будь-якої міні пекарні. Вони створюють умови температури і вологості, що забезпечують однорідну і бездоганну розстійку тісту. Парогенератор з нержавіючої сталі виробляє пар постійної температури. Повітря, що подається вентилятором, проходить по нагнітальним і усмоктувальним каналам і розподіляється по всій камері. Висока продуктивність і однорідна розстійка.
Блок управління регулює температуру і кількість пари, гігростат забезпечує безперервний і точний контроль вологості. Корпус виконаний з алюмінію або нержавіючої сталі, покритий ізоляційними панелями модульного типу з білого попередньо пофарбованого алюмінію завтовшки 40 мм. За запитом поставляється внутрішнє і зовнішнє покриття і підставка з нержавіючої сталі, а також цифрова панель управління
Камера розстоєчна BASSANINA PCR4060.2.2 2 двері / 2 візки
Габарити, мм | 1500х1100х2300 |
Напруга, В | 380 |
Потужність, кВт | 5 |
Розмір листів, мм | 400х600 |
Камера розстоєчна BASSANINA PCR5070.2.2 2 двері / 2 візки
Габарити, мм | 1650х1100х2300 |
Напруга, В | 380 |
Потужність, кВт | 5 |
Розмір листів, мм | 500х700 |
Камера розстоєчна BASSANINA PCR6080.4.2 2 двері / 4 візки
Габарити, мм | 1900х2000х2300 |
Напруга, В | 380 |
Потужність, кВт | 6 |
Розмір листів, мм | 600х800 |
Камера розстоєчна BASSANINA PCR5070.2.1 1 двері / 2 візки
Габарити, мм | 900х1800х2300 |
Напруга, В | 380 |
Потужність, кВт | 5 |
Розмір листів, мм | 500х700 |
Візки для ротаційних печей
- Візки розбірні, матеріал - нержавіюча сталь.
- Кількість рівнів — 15, 16, 18, 20.
- Рекомендована кількість візків для однієї печі - 6-8 шт.
Візок для ротаційної печі BASSANINA FR COMPACT 46 18 K
Габарити, мм | 450х600х1690 |
Кількість рівнів | 18 |
Розмір листів, мм | 400х600 |
Відстань між рівнями, мм | 81 |
Візок для ротаційної печі BASSANINA ROTOR 68 18 K
Габарити, мм | 650х800х1810 |
Кількість рівнів | 18 |
Розмір листів, мм | 600х800 |
Відстань між рівнями, мм | 87 |
Тістоміси серії MZ ідеально підходять як для невеликих виробництв, так і для роботи в пекарнях при супермаркетах.
Передача руху до спіралі може здійснюватися безпосередньо або через систему подвійних шківів, що дає можливість зменшити швидкість обертання двигуна до мінімуму. Система подвійних шківів дозволяє також працювати з крутим тістом.
Основні характеристики
- Корпус тістоміса виконаний з фарбованої сталі, спіраль, діжа і захисна решітка з нержавіючої сталі.
- Тістоміс комплектується двома двигунами для обертання діжі і для обертання спіралі.
- Електронна панель управління з двома таймерами
- Можливість зворотного обертання діжі, імпульсного обертання діжі і зупинки діжі, коли місильний орган ще обертається.
- Тістоміс комплектується двома колесами для переміщення і двома опорами. Регульовані по висоті опори компенсують нерівності підлоги і гарантують стійкість на місці.
- Захист двигунів від перегріву.
Модель | Тісто, кг | Управління | Габарити, мм | Напруга, В | Потужність, кВт |
---|---|---|---|---|---|
Тістоміс BASSANINA спіральний MZ60 MIX | 60 | 2 швидкості 2 таймери | 700х1100х1250 | 380 | 3,37 |
Тістоміс BASSANINA спіральний MZ80 MIX | 80 | 750х1120х1450 | 380 | 5,75 |
Тістоміси серії М призначені для експлуатації в середніх і великих пекарнях, а також на промислових підприємствах. Машини комплектуються двома двигунами, цифровими таймерами, електромеханічною панеллю керування. Завдяки особливій формі діжі і місильного органу тістоміс дає прекрасні результати по замісу тіста однорідної структури. Дизайн місильного органу, система обертання, і особлива форма вала сприяють активному насиченню тіста киснем без підвищення його температури.
Технологія спіралі і можливість використання функції реверсу дозволяють замішувати як велику так і малу кількість тіста на одній і тій же машині.
У тістомісах використовується кліноремінна передача, завдяки якій відсутні шум і вібрація машини під час роботи, а також потрібно мінімальне технічне обслуговування.
Основні характеристики
- Корпус тістоміса виконаний з фарбованої сталі, спіраль, діжа і захисна решітка з нержавіючої сталі.
- Тістоміс комплектується двома двигунами для обертання діжі і для обертання спіралі.
- Дві швидкості обертання спіралі, два таймера (по одному на кожну швидкість), встановлені на панелі управління.
- Можливість зворотного обертання діжі на першій швидкості.
- Режим роботи може здійснюватися вручну або автоматично.
- Доступна панель управління з використанням піктограм.
- Тістоміс комплектується двома колесами для переміщення і двома опорами. Регульовані по висоті опори компенсують нерівності підлоги і гарантують стійкість на місці.
- Захист двигунів від перегріву.
Модель | Тісто, кг | Управління | Габарити, мм | Напруга, В | Потужність, кВт |
---|---|---|---|---|---|
Тістоміс BASSANINA спіральний M100MIX | 100 | 2 швидкості 2 таймери | 1220х730х1450 | 380 | 4,95 |
Тістоміс BASSANINA спіральний M130MIX | 130 | 1320х830х1450 | 380 | 5,75 | |
Тістоміс BASSANINA спіральний M160MIX | 160 | 1470х930х1600 | 380 | 6,65 | |
Тістоміс BASSANINA спіральний M200MIX | 200 | 1570х1040х1600 | 380 | 8,55 |
Основні характеристики:
- Корпус тістоміса виконаний з товстостінної фарбованої сталі, спіраль, діжа і захисна решітка з нержавіючої сталі.
- Тістоміс комплектується двома двигунами для обертання діжі і для обертання спіралі.
- Дві швидкості обертання спіралі, два таймери (по одному на кожну швидкість), встановлені на панелі управління.
- Можливість зворотного обертання діжі на першій швидкості.
- Одна підкатна діжа в комплекті.
- Доступна панель управління з використанням піктограм.
- Тістоміс комплектується двома колесами для переміщення і двома опорами. Регульовані по висоті опори компенсують нерівності підлоги і гарантують стійкість на місці.
- Захист двигунів від перегріву.
Тістоміси серії МЕ використовуються для поточного виробництва середньої та великої потужності, а також на промислових підприємствах. Автоматична спіральна тістомісильна машина з підкатною діжею оснащена автоматичним підйомним і фіксуючим механізмом. Машини комплектуються двома двигунами, цифровими таймерами, електромеханічною панеллю керування. Дві робочі швидкості спіралі забезпечують однорідність і високу якість тісту.
Конструкція приводу діжі дозволяє знизити рівень шуму і не вимагає технічного обслуговування. Для забезпечення безперервності виробничого процесу рекомендується додаткова діжа.
Модель | Тісто, кг | Управління | Габарити, мм | Напруга, В | Потужність, кВт |
---|---|---|---|---|---|
Тістоміс BASSANINA спіральний ME80 MIX підкатна діжа | 80 | 2 швидкості 2 таймери |
1650х950х1250 | 380 | 6,1 |
Тістоміс BASSANINA спіральний ME130 MIX підкатна діжа | 130 | 1750х1030х1350 | 7,2 | ||
Тістоміс BASSANINA спіральний ME160 MIX підкатна діжа | 160 | 1850х1080х1350 | 7,75 | ||
Тістоміс BASSANINA спіральний ME200 MIX підкатна діжа | 200 | 1890х1120х1370 | 9,7 | ||
Тістоміс BASSANINA спіральний ME250 MIX підкатна діжа | 250 | 1950х1150х1370 | 12,2 |
Рекомендовані опції:
- Додаткова діжа відповідного обсягу.
- Діжопіднімач-перекидач RCEB.