Електричний пароконвектомат XEVL-2011-E1RS серії CHEFTOP MIND.Maps™ BIG призначений для приготування величезного асортименту найрізноманітніших страв, а також для випічки хлібобулочних та кондитерських виробів. Завдяки системі зволоження та інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, готові страви майже не втрачають ваги і повністю зберігають корисні властивості кожного продукту.
У комплект поставки входить вкатний візок XEVTL-2011 на 20 рівнів.
Характеристики:
Термін гарантії | 12, міс |
Країна-виробник | ІТАЛІЯ |
Керування | сенсорне MASTER.Touch ONE |
Кількість рівнів | 20 |
Відстань між рівнями | 67 мм |
Гастроємності | GN 1/1 |
Потужність | 35,5 кВт |
Напруга | 220/380 В |
Вага (нетто) | 262 кг |
Вага (брутто) | 275 кг |
Габарити (нетто) | 892x1018x1875 мм |
Габарити (брутто) | 975x1210x2020 мм - палета |
Режими роботи: |
|
Конвекція при температурі від 30 до 260 °C | |
Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C з технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100% | |
Волога конвекція при температурі від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20% | |
Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90% | |
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100% | |
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту | |
З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту | |
Попереднє нагрівання до 260 °C | |
Програмування:
- Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування їжі
- Вбудована пам'ять на 384 програми
Технології:
- AIR.Maxi™ - оптимальне розподілення повітря всередині печі
- 5 вентиляторів з можливістю реверсивного обертання
- 4 програмовані швидкості обертання вентилятора
- 4 програмовані напівстатичні положення вентилятора
- DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологи для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
- Програмоване високопродуктивне видалення вологи з робочої камери
- Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологи за температури від 30 до 260 °C
- STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості в печі
- Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C
- Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
- Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
- Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі
- Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
- Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
- 4 автоматичні програми миття камери та вентиляторів з миючим засобом та контролем наявності води
- Вбудований резервуар для миючого засобу
Додаткові функції:
- Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
- Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
- Режим "HOLD" - підтримка готової страви в гарячому стані
- Режим "INF" - безперервна робота печі
- Можливість вимірювання температури в °C або °F
Особливості конструкції:
- Високоміцний корпус із сучасних матеріалів
- Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі робоча камера
- Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
- Паронепроникна панель керування MASTER.Touch ONE
- Запатентовані дверцята товщиною 70 мм з петлями, що самозмащуються, з високоміцного технополімеру легко відкривається і фіксується в двох положеннях - 120° і 180°
- Контактний сенсор дверцят
- Дверний замок із двоступеневою системою захисту
- Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
- Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
- Профільовані направляючі С-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження деко
- Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
- Система самодіагностики проблем та несправностей