Електрична конвекційна піч UNOX XF023 Anna серії LINEMICRO™ призначена для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів, а також для розігріву заморожених продуктів та напівфабрикатів. Завдяки інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, тісто набуває правильної внутрішньої структури, рівномірно пропікається і покривається рум'яною скоринкою.
Представлена модель має механічну панель керування Manual з ручним регулюванням температури та часу приготування. Рекомендується до застосування в кафе, пекарнях та кондитерських, а також у різних закладах швидкого харчування.
У комплект поставки входить набір з 4-х листів TG 305 (460х330 мм).
Характеристики:
Термін гарантії | 12, міс |
Країна-виробник | ІТАЛІЯ |
Керування | механічне |
Кількість рівнів | 4 |
Відстань між рівнями | 75 мм |
Деко | 460х330 мм |
Підключення до водопроводу | НЕМА |
Підключення до каналізації | НЕМА |
Потужність | 3 кВт |
Напруга | 220 В |
Вага (нетто) | 22 кг |
Вага (брутто) | 31 кг |
Габарити (нетто) | 600x587x472 мм |
Габарити (брутто) | 690x660x510 мм |
режим роботи:
- Конвекція за температури від 30 до 260 °C
БЕЗ пароутворення
Технології:
- DRY.Plus - видалення надмірної вологи для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
- Швидке видалення вологи з робочої камери
- Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
- Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі
- Охолодження зовнішніх поверхонь та скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
Додаткові функції:
- Відображення часу приготування, що залишився
- Режим "INF" - безперервна робота печі
Особливості конструкції:
- Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
- Виготовлена з високоміцної феритної сталі робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність та забезпечує зручність миття
- Внутрішнє підсвічування робочої камери для спостереження за процесом приготування
- Ручне відкривання дверцят зверху вниз
- Обмежувач температури для безпечного використання обладнання