Піч пароконвекційна UNOX XEBC-10EU-E1RM

Електрична пекарська шафа UNOX XEBC-10EU-E1RM серії BAKERTOP MIND.Maps™ призначена для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів з будь-якого виду тіста . Завдяки інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, тісто набуває правильної внутрішньої структури, рівномірно пропікається і покривається рум'яною хрусткою скоринкою.

Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch ONE дозволяє буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплової обробки, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності до щойно створеного рецепту. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури та вологи для кожної страви.

Рекомендується до застосування у пекарнях та кондитерських з великою кількістю відвідувачів, а також у супермаркетах із кухнею.

Піч пароконвекційна UNOX XEBC-10EU-E1RM

Характеристики:

Термін гарантії 12, міс
Країна-виробник    ІТАЛІЯ
Керування сенсорне ONE
Кількість рівнів 10
Відстань між рівнями 80 мм
Розмір деко 600х400 мм
Підключення до водопроводу Є
Підключення до каналізації Є
Потужність 15,2 кВт
Напруга 380 В
Вага (нетто) 130 кг
Вага (брутто) 153 кг
Габарити (нетто) 860x957x1163 мм
Габарити (брутто) 970x1060x1350 мм - палета

Режими роботи:
Конвекція за температури від 30 до 260 °C
Суха конвекція за температури від 30 до 260 °C з технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
Волога конвекція за температури від 48 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
Пароконвекція за температури від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
Теплова обробка парою за температури від 48 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100%
З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту
Попереднє нагрівання до 260 °C
 

Програмування:

  • Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
  • Вбудована пам'ять на 384 програми
  • Збереження назви програми будь-якою мовою
  • Можливість додавання зображення для кожної програми

Технології:

  • AIR.Maxi™ - оптимальний розподіл повітря всередині печі
    • вентилятор із можливістю реверсивного обертання
    • 2 програмовані швидкості обертання вентилятора
    • 2 програмовані напівстатичні положення вентилятора
  • DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологи для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
    • Програмоване високопродуктивне видалення вологи з робочої камери
    • Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологи за температури від 30 до 260 °C
  • STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологи в печі
    • Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C
    • Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
  • MAXI.LINK™ - економія енергії, часу та простору на кухні
    • Дозволяє встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологи та часу приготування
  • Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
    • Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі
    • Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
    • Охолодження зовнішніх поверхонь та скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
    • Споживана потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб на даний момент
  • Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
    • 4 автоматичні програми миття камери з миючим засобом та контролем наявності води
    • Система діагностики процесів миття
    • Вбудований резервуар для миючого засобу

Додаткові функції:

  • Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
  • Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
  • Режим "HOLD" - підтримка готової страви в гарячому стані
  • Режим "INF" - безперервна робота печі
  • Можливість вимірювання температури у °C або °F

Особливості конструкції:

  • Високоміцний корпус із сучасних матеріалів
  • Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі AISI 304 робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність та забезпечує зручність миття
  • Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
  • Паронепроникна панель керування MASTER.Touch ONE
  • Запатентовані дверцята з петлями, що самозмазуються, з високоміцного технополімеру легко відкриваються і фіксуються в трьох положеннях - 60°, 120° і 180°
  • Контактний сенсор дверцят
  • Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
  • Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
  • Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
  • Профільовані напрямні L-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження деко
  • Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
  • Система самодіагностики проблем та несправностей