«GASTROMIX» - продукція одного з провідних виробників в Hong Kong. Постачальник спеціалізується на виробництві і дистрибуції повного спектру обладнання для професійної кухні.
Основна філософія компанії - якісна продукція, заснована на якісному сервісі і професіоналізмі.
Компанія, що динамічно розвивається, поставляє на міжнародний ринок сертифіковане і надійне обладнання, яке відповідає всім вимогам сучасного ринку за конкурентними цінами.
Один із провідних напрямків компанії - промислові м'ясорубки.
- відрізняються простотою і міцністю
- всі моделі мають функцію реверсу
- електромеханічна система керування
- горловина та лоток м'ясорубок виготовлена з нержавіючої сталі
- Комплектація: загрузочний лоток, штохач, решітки 6 мм та 8 мм, ножи 2 шт
М'ясорубка GASTROMIX MG-22R C
Продуктивність, кг/год | 260 |
Частота обертання шнека, об/хв | 190 |
Потужність, кВт | 0,85 |
Напруга, В | 220 |
Вага (нетто), кг | 29 |
Габарити (нетто), мм | 390x300x420 |
Корпус | крашений метал |
М'ясорубка GASTROMIX MG-12SS C
Продуктивність, кг/год | 160 |
Частота обертання шнека, об/хв | 190 |
Потужність, кВт | 0,75 |
Напруга, В | 220 |
Вага (нетто), кг | 25 |
Габарити (нетто), мм | 445x290x385 |
Корпус | нержавіюча сталь |
М'ясорубка GASTROMIX MG-12R C
Продуктивність, кг/год | 160 |
Частота обертання шнека, об/хв | 190 |
Потужність, кВт | 0,75 |
Напруга, В | 220 |
Вага (нетто), кг | 25 |
Габарити (нетто), мм | 445x290x385 |
Корпус | крашений метал |
Сучасні заклади громадського харчування вже не обмежуються приготуванням стандартних страв. У моду міцно увійшли турецька, китайська, індійська та багато інших кухонь. Відповідно, для більш надійного збереження смакових якостей необхідне використання більш професійного обладнання та його компонентів.
Сьогодні незамінним елементом будь-якої професійної кухні є гастроємності. Цей елемент являє собою харчові лотки для приготування і зберігання їжі. Використання гастроємностей в різних видах обладнання дозволяє значно раціоналізувати робочі процеси на кухні.
Для зручності використання гастроємностей на будь-якій кухні у виробників прийняті єдині стандартні розміри, які підходять до всіх видів технологічного та торгового обладнання: духовим і жарочним шкафам, холодильникам, вітринам, мармітам і т.д.
-
За основу прийнято зовнішній розмір 530х325 мм - так звана GN 1/1, використовуються також гастроємності кратних розмірів 2/1, 2/3, 1/2, 2/4, 1/3, 1/6, 1/9. Стандартна глибина становить 20, 40, 65, 100, 150 і 200 мм.
Гастроємність, яка використовується під час процесів термообробки, повинна бути виготовлена з нержавіючої сталі, щоб надовго зберегти свої експлуатаційні властивості.
Гастроємності використовуються на підприємствах громадського харчування для приготування, підігріву, зберігання продуктів, а також в магазинах для демонстрації готових страв.
Для теплової обробки деяких страв підійде сталева гастроємність з антипригарним покриттям. Після приготування або розігрівання продукти в тих же гастроємностях переміщаються на лінію роздачі або в тепловий шкаф. Використання сталевих гастроємностей, що витримують значні перепади температур, на всіх етапах приготування страви значно полегшує завдання кухарів і дозволяє зберегти товарний вигляд продукту.
Виробник Gastromix представляє гастроємності різних розмірів з високоякісної нікелевмісної нержавіючої сталі. Такі гастроємності досить універсальні і можуть бути використані для різних цілей.
До гастроємностей практично всіх необхідних розмірів Ви також можете підібрати відповідні кришки.