GASTROMIX - м'ясорубки, гастроємності

Про компанію GASTROMIX

Gastromix Завод

 

«GASTROMIX» - продукція одного з провідних виробників в Hong Kong. Постачальник спеціалізується на виробництві і дистрибуції повного спектру обладнання для професійної кухні. 


Основна філософія компанії - якісна продукція, заснована на якісному сервісі і професіоналізмі.


Компанія, що динамічно розвивається, поставляє на міжнародний ринок сертифіковане і надійне обладнання, яке відповідає всім вимогам сучасного ринку за конкурентними цінами.


Один із провідних напрямків компанії - промислові м'ясорубки.

М'ясорубки промислові

  • відрізняються простотою і міцністю
  • всі моделі мають функцію реверсу
  • електромеханічна система керування
  • горловина та лоток м'ясорубок виготовлена з нержавіючої сталі
  • Комплектація: загрузочний лоток, штохач, решітки 6 мм та 8 мм, ножи 2 шт
М'ясорубка GASTROMIX MG-22R C
М'ясорубка GASTROMIX MG-22R C
Продуктивність, кг/год 260
Частота обертання шнека, об/хв    190
Потужність, кВт 0,85
Напруга, В 220
Вага (нетто), кг 29
Габарити (нетто), мм 390x300x420
Корпус крашений метал

 

М'ясорубка GASTROMIX MG-12SS C
М'ясорубка GASTROMIX MG-12SS C
Продуктивність, кг/год 160
Частота обертання шнека, об/хв    190
Потужність, кВт 0,75
Напруга, В 220
Вага (нетто), кг 25
Габарити (нетто), мм 445x290x385
Корпус нержавіюча сталь

 

М'ясорубка GASTROMIX MG-12R C
М'ясорубка GASTROMIX MG-12R C
Продуктивність, кг/год 160
Частота обертання шнека, об/хв    190
Потужність, кВт 0,75
Напруга, В 220
Вага (нетто), кг 25
Габарити (нетто), мм 445x290x385
Корпус крашений метал

 

Гастроємності

Гастроємності

Сучасні заклади громадського харчування вже не обмежуються приготуванням стандартних страв. У моду міцно увійшли турецька, китайська, індійська та багато інших кухонь. Відповідно, для більш надійного збереження смакових якостей необхідне використання більш професійного обладнання та його компонентів.

Сьогодні незамінним елементом будь-якої професійної кухні є гастроємності. Цей елемент являє собою харчові лотки для приготування і зберігання їжі. Використання гастроємностей в різних видах обладнання дозволяє значно раціоналізувати робочі процеси на кухні.

Для зручності використання гастроємностей на будь-якій кухні у виробників прийняті єдині стандартні розміри, які підходять до всіх видів технологічного та торгового обладнання: духовим і жарочним шкафам, холодильникам, вітринам, мармітам і т.д.

-

За основу прийнято зовнішній розмір 530х325 мм - так звана GN 1/1, використовуються також гастроємності кратних розмірів 2/1, 2/3, 1/2, 2/4, 1/3, 1/6, 1/9. Стандартна глибина становить 20, 40, 65, 100, 150 і 200 мм.

Гастроємність, яка використовується під час процесів термообробки, повинна бути виготовлена з нержавіючої сталі, щоб надовго зберегти свої експлуатаційні властивості.

Гастроємності використовуються на підприємствах громадського харчування для приготування, підігріву, зберігання продуктів, а також в магазинах для демонстрації готових страв. 

Для теплової обробки деяких страв підійде сталева гастроємність з антипригарним покриттям. Після приготування або розігрівання продукти в тих же гастроємностях переміщаються на лінію роздачі або в тепловий шкаф. Використання сталевих гастроємностей, що витримують значні перепади температур, на всіх етапах приготування страви значно полегшує завдання кухарів і дозволяє зберегти товарний вигляд продукту.

Виробник Gastromix представляє гастроємності різних розмірів з високоякісної нікелевмісної нержавіючої сталі. Такі гастроємності досить універсальні і можуть бути використані для різних цілей. 

До гастроємностей практично всіх необхідних розмірів Ви також можете підібрати відповідні кришки.