Використання пом'якшувача води на професійних кухнях харчових підприємств, закладів громадського харчування, пекарнях, фабриках необхідне для продовження терміну служби обладнання, що використовує у роботі жорстку водопровідну воду. Така вода сприяє утворенню вапняного нальоту на робочих елементах обладнання, що, безсумнівно, призведе до його швидкого виходу з ладу. Таким чином, пом'якшувач води потрібно встановлювати з посудомийною машиною, льодогенератором, тепловим обладнанням з функцією парового зволоження, кавомашиною та іншим обладнанням.
Характеристики:
| Країна-виробник | ІТАЛІЯ | 
| Об'єм | 16 л | 
| Кількість солі для регенерації | 2 кг | 
| Температура приміщення | min 4 °C - max 25 °C | 
| MAX потік води | 1000 л/год | 
| Тиск води, що подається | min 1 bar - max 8 bar | 
| Вага (нетто), кг | 13 | 
| Вага (брутто), кг | 14 | 
| Габарити (нетто), мм | 255x190x600 | 
| Габарити (брутто), мм | 270x210x660 | 
 
						
													 
												
						
