Коптильні HELIA SMOKER відомі своєю простотою в обслуговуванні, німецькою надійністю та універсальністю використання. Кожна одиниця обладнання піддається суворому контролю, що дозволяє електрокоптильням марки HELIA SMOKER відповідати всім світовим стандартам, а їх якість підтверджується численними європейськими сертифікатами.
Характеристики:
| Термін гарантії | 12, міс |
| Країна-виробник | НІМЕЧЧИНА |
| Потужність | 1 кВт |
| Напруга | 220 В |
| Температурний режим | 50-250 °С |
| Деко | 300х400 мм |
| Таймер функції копчення | 0-15 хв |
| Таймер функції термообробки | 0-60 хв |
| Габарити (нетто) | 450x450x350 мм |
| Габарити (брутто) | 540x560x420 мм |
| Вага (нетто) | 25 кг |
| Вага (брутто) | 30 кг |
| Комплектація | ємність для тирси 1 глибоке деко (борт 7 см) 1 дрібне деко (піддон) 1 решітка для форелі 1 плоска решітка коптильна тирса ( 1 кг) комплект прянощів (500 г) книга рецептів |
| Місткість | форелі: 24 по 250 г або 12 по 500 г 4 курчати 7 кг жаркого |
- Внутрішня камера та зовнішній корпус, деко та решітки виконані з високоякісної нержавіючої сталі.
- Конструкція з подвійними стінками та термоізоляцією між ними, тому час розігріву невеликий і втрати тепла мінімальні, до 60% часу термообробки піч працює без споживання струму.
- Корпус герметичний. Усі електричні компоненти захищені. Перемикачі та контрольні лампи на передній стінці ергономічні та прості у використанні.
- Двері із спеціальним ущільненням забезпечують підвищений тиск у камері.
- Нагрівання з термостатичним регулюванням, таймер з автоматичним вимкненням.
- Рівномірна температура та оптимальний розподіл диму завдяки підвищеному тиску створюють оптимальну термообробку та золотистий колір готового продукту.
- Можлива обробка як свіжих, так і сильно заморожених продуктів.
