Пароконвектомат UNOX XEVC-0711-E1RM

Електричний пароконвектомат UNOX XEVC-0711-E1RM серії CHEFTOP MIND.Maps™ призначений для приготування величезного асортименту найрізноманітніших страв, а також для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів. Завдяки системі парозволоження та інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, готові страви майже не втрачають вагу та повністю зберігають корисні властивості кожного продукту.
Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch ONE дозволяє буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплової обробки, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності до щойно створеного рецепту. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури та вологості для кожної страви.
Представлена модель поєднує в одному корпусі функції конвекційної печі, шафи для смаження, традиційної плити, варильного котла і фритюрниці, забезпечуючи суттєву економію фінансів, електроенергії та простору на кухні. Рекомендується для застосування у ресторанах та інших закладах громадського харчування.

Пароконвектомат UNOX XEVC-0711-E1RM

Характеристики:

Термін гарантії 12, міс
Країна-виробник    ІТАЛІЯ
Керування сенсорне ONE
Кількість рівнів 7
Відстань між рівнями 67 мм
Гастроємності GN 1/1
Підключення до водопроводу Є
Підключення до каналізації Є
Потужність 11,7 кВт
Напруга 380 В
Вага (нетто) 82 кг
Вага (брутто) 97 кг
Габарити (нетто) 750x783x843 мм
Габарити (брутто) 950x860x1020 мм - палета

Режими роботи:
Конвекція при температурі від 30 до 260 °C
Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C з технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
Волога конвекція при температурі від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100%
З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту
Попереднє нагрівання до 260 °C
 

Програмування:

  • Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
  • Вбудована пам'ять на 384 програми
  • Збереження назви програми будь-якою мовою
  • Можливість додавання зображення для кожної програми

Технології:

  • AIR.Maxi™ - оптимальне розподілення повітря всередині печі
    • вентилятор з можливістю реверсивного обертання
    • 4 запрограмованих швидкості обертання вентилятора
    • 4 запрограмованих напівстатичних положення вентилятора
  • DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологи для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
    • Програмоване високопродуктивне видалення вологи з робочої камери
    • Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологи при температурі від 30 до 260 °C
  • STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологи у печі
    • Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C
    • Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
  • MAXI.LINK™ - економія енергії, часу та простору на кухні
    • Дозволяє встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологи та часу приготування.
  • Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
    • Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі.
    • Охолодження зовнішніх поверхонь та скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
    • Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
    • Потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб в даний момент
  • Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
    • 4 автоматичних програми миття камери з миючим засобом та контролем наявності води
    • Вбудований резервуар для миючого засобу

Додаткові функції:

  • Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
  • Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологи та швидкості обертання вентилятора
  • Режим "HOLD" - підтримка готової страви в гарячому стані
  • Режим "INF" - безперервна робота печі
  • Можливість вимірювання температури у °C або °F

Особливості конструкції:

  • Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
  • Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі AISI 304 робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність та забезпечує зручність миття
  • Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
  • Паронепроникна панель керування MASTER.Touch ONE
  • Запатентовані дверцята з петлями, що самозмазуються, з високоміцного технополімеру легко відкриваються і фіксуються в трьох положеннях - 60°, 120° і 180°
  • Контактний сенсор дверцят
  • Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
  • Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
  • Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
  • Профільовані направляючі С-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження деко
  • Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
  • Система самодіагностики проблем та несправностей