Електричний пароконвектомат UNOX XEVC-0711-EPRM серії CHEFTOP MIND.Maps™ призначений для приготування величезного асортименту найрізноманітніших страв, а також для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів. Завдяки системі парозволоження та інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, готові страви майже не втрачають вагу та повністю зберігають корисні властивості кожного продукту.
Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch PLUS дозволяє буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплової обробки, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності до щойно створеного рецепту. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури та вологи для кожної страви.
Представлена модель поєднує в одному корпусі функції конвекційної печі, шафи для смаження, традиційної плити, варильного котла, перекидається сковороди і фритюрниці, забезпечуючи суттєву економію фінансів, електроенергії та простору на кухні. Рекомендується використовувати в ресторанах, готелях, м'ясних крамницях та інших закладах.
Характеристики:
Термін гарантії | 12, міс |
Країна-виробник | ІТАЛІЯ |
Керування | сенсорне PLUS |
Кількість рівнів | 7 |
Відстань між рівнями | 67 мм |
Гастроємності | GN 1/1 |
Підключення до водопроводу | Є |
Підключення до каналізації | Є |
Потужність | 11,7 кВт |
Напруга | 380 В |
Вага (нетто) | 86 кг |
Вага (брутто) | 101 кг |
Габарити (нетто) | 750x783x842 мм |
Габарити (брутто) | 950x860x1020 мм - палета |
Режими роботи: |
|
Конвекція за температури від 30 до 260 °C | |
Суха конвекція за температури від 30 до 260 °C з технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100% | |
Волога конвекція за температури від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20% | |
Пароконвекція за температури від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90% | |
Теплова обробка парою за температури від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100% | |
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту | |
З використанням зонда MULTI.Point з 4 точками для вимірювання температури всередині продукту | |
Попереднє нагрівання до 260 °C | |
Програмування:
- Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
- Технологія CHEFUNOX дозволяє вибрати режим роботи, тип і розмір продуктів та підсумковий результат приготування
- Технологія MULTI.Time дозволяє керувати до 10 таймерами, надаючи можливість одночасного приготування різних страв
- Технологія MISE.EN.PLACE дозволяє синхронізувати завантаження робочої камери для завершення приготування страв на різних деках одночасно
- Вбудована пам'ять на 1000+ програм (враховуються автоматичні + додаткові програми для конкретних країн)
- Збереження назви програми будь-якою мовою
- Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
- AIR.Maxi™ - оптимальний розподіл повітря всередині печі
- Вентилятор із можливістю реверсивного обертання
- 4 програмовані швидкості обертання вентилятора
- 4 програмовані напівстатичні положення вентилятора
- DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологи для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
- Програмоване високопродуктивне видалення вологи з робочої камери
- Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологи за температури від 30 до 260 °C
- STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологи в печі
- Теплова обробка парою за температури від 35 до 130 °C
- Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря за температури від 35 до 260 °C
- ADAPTIVE.Cooking™ - оптимізація всіх показників у печі
- Теплова оптимізація процесу та автоматичне налаштування параметрів випічки для досягнення відмінних результатів
- Забезпечення однакового результату при повному та частковому завантаженні печі
- Автоматичне коригування рівня вологи за показаннями датчика
- MAXI.LINK™ - економія енергії, часу та простору на кухні
- Дозволяє встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологи та часу приготування
- Protek.SAFE™ PLUS - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
- Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі
- Охолодження зовнішніх поверхонь та скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
- Потрійне скління дверцят
- Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
- Споживана потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб на даний момент
- Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
- 4 автоматичні програми миття камери та вентиляторів з миючим засобом та контролем наявності води
- Система діагностики процесів миття
- Вбудований резервуар для миючого засобу
Додаткові функції:
- Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
- Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологи та швидкості обертання вентилятора
- Режим "HOLD" - підтримка готової страви в гарячому стані
- Режим "INF" - безперервна робота печі
- Можливість вимірювання температури в°C або °F
Особливості конструкції:
- Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
- Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі AISI 304 робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність та забезпечує зручність миття
- Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
- Паронепроникна панель керування MASTER.Touch PLUS
- Запатентовані дверцята з петлями, що самозмазуються, з високоміцного технополімеру, легко відкриваються і фіксуються в трьох положеннях - 60°, 120° і 180°
- Контактний сенсор дверцят
- Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
- Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом навіть коли дверцята відчинені
- Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
- Профільовані направляючі С-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження деко
- Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
- Система самодіагностики проблем та несправностей
- USB-роз'єм
- Підключення до Інтернету через кабель та Wi-Fi