Піч конвекційна UNOX XF033

Електрична конвекційна піч UNOX XF 033 Domenica серії LINEMICRO™ призначена для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів, а також для розігріву заморожених продуктів та напівфабрикатів. Завдяки інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, тісто набуває правильної внутрішньої структури, рівномірно пропікається і покривається рум'яною скоринкою.
Представлена модель має механічну панель керування Manual з ручним регулюванням температури та часу приготування. Рекомендується до застосування в кафе, пекарнях та кондитерських, а також у різних закладах швидкого харчування.

Піч конвекційна UNOX XF033

Характеристики:

Термін гарантії 12, міс
Країна-виробник    ІТАЛІЯ
Керування механічне
Кількість рівнів 3
Відстань між рівнями    90 мм
Деко 600х400 мм
Підключення до водопроводу НЕМА
Підключення до каналізації НЕМА
Потужність 3,2 кВт
Напруга 220 В
Вага (нетто) 44 кг
Вага (брутто) 51 кг
Габарити (нетто) 800x706x472 мм
Габарити (брутто) 970x880x630 мм - палета
 

 

режим роботи:

  • Конвекція за температури від 30 до 260 °C

 

БЕЗ пароутворення

Технології:

  • AIR.Plus - оптимальний розподіл повітря всередині печі
    • вентилятор із можливістю реверсивного обертання
  • DRY.Plus - видалення надмірної вологи для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
    • Швидке видалення вологи з робочої камери
  • Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
    • Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі
    • Охолодження зовнішніх поверхонь та скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням

Додаткові функції:

  • Відображення часу приготування, що залишився
  • Режим "INF" - безперервна робота печі

Особливості конструкції:

  • Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
  • Виготовлена з високоміцної феритної сталі робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність та забезпечує зручність миття
  • Внутрішнє підсвічування робочої камери для спостереження за процесом приготування
  • Ручне відкривання дверцят зверху вниз
  • Контактний сенсор дверцят
  • Обмежувач температури для безпечного використання обладнання