Коптильні HELIA SMOKER відомі своєю простотою в обслуговуванні, німецькою надійністю та універсальністю використання. Кожна одиниця обладнання піддається суворому контролю, що дозволяє електрокоптильням марки HELIA SMOKER відповідати всім світовим стандартам, а їх якість підтверджується численними європейськими сертифікатами.
Характеристики:
| Термін гарантії | 12, мес | 
| Країна-виробник | НІМЕЧЧИНА | 
| Потужність | 2 кВт | 
| Напруга | 220 В | 
| Температурний режим | 50-250 °С | 
| Деко | 300х800 мм | 
| Таймер функції копчення | 0-15 хв | 
| Таймер функції термообробки | 0-60 хв | 
| Габарити (нетто) | 450x850x350 мм | 
| Габарити (брутто) | 540x950x430 мм | 
| Вага (нетто) | 45 кг | 
| Вага (брутто) | 48 кг | 
| Комплектація | ємність для тирси 1 глибоке деко (борт 7 см) 1 дрібне деко (піддон) 2 решітка для форелі 2 плоскі решітки коптильна тирса ( 1 кг) комплект прянощів (500 г) книга рецептів  | 
| Місткість | форелей: 48 по 250 г або 24 по 500 г 8 курчат 14 кг жаркого  | 
- Внутрішня камера та зовнішній корпус, деко та решітки виконані з високоякісної нержавіючої сталі.
 - Конструкція з подвійними стінками та термоізоляцією між ними, тому час розігріву невеликий і втрати тепла мінімальні, до 60% часу термообробки піч працює без споживання струму.
 - Корпус герметичний. Усі електричні компоненти захищені. Перемикачі та контрольні лампи на передній стінці ергономічні та прості у використанні.
 - Двері із спеціальним ущільненням забезпечують підвищений тиск у камері.
 - Нагрівання з термостатичним регулюванням, таймер з автоматичним вимкненням.
 - Рівномірна температура та оптимальний розподіл диму завдяки підвищеному тиску створюють оптимальну термообробку та золотистий колір готового продукту.
 - Можлива обробка як свіжих, так і сильно заморожених продуктів.
 
						
													
												
						