HALLDE - Овочерізки, Блендери

Про компанію

Шведська фабрика HALLDE вже понад 75 років розробляє, виробляє та реалізує механічне обладнання професійного використання.

Одного вечора, коли Ернст Хелль спостерігав за тим, як його дружина нарізає картоплю соломкою для традиційної шведської страви "Спокуса Янссона", йому спала на думку блискуча ідея: «Нарізка повинна бути не такою складною, нудною та трудомісткою справою».
За допомогою невеликої машини для нарізки овочів, популярну страву шведської кухні продовжили готувати і донині, незважаючи на зростання заробітної плати та стандарти ефективності.

За 75 років на фабриці змінилося багато, незмінною залишилася тільки висока якість усіх виробів, які випущені під брендом HALLDE. Саме якість завжди була пріоритетом і керівним принципом підприємства. Продукція HALLDE має сертифікати ISO 9001, що відповідає високим європейським стандартам.

Близько 85% продукції HALLDE експортується по всьому світу і поширюється 200 представниками у 80 країнах на всіх континентах.

Чому варто вибрати обладнання HALLDE:

  • Висока якість та довговічність.
  • Безпека для оператора.
  • Ергономічний дизайн.
  • Висока продуктивність.
  • Чудові результати нарізки.
  • Швидке та легке очищення, висока гігієнічність обладнання.
  • Зручність як в інтенсивному використанні, так і зберіганні.

Овочерізки

Овочерізки

Широкий асортимент овочерізок HALLDE підходить як для невеликих кафе, так і для підприємств. харчової промисловості. За допомогою апаратів HALLDE Ви зможете отримати найрізноманітніші способи переробки (нарізка слайсами, кубиками, натирання, шинкування, нарізка соломкою, картоплі фрі та хвилястих слайсів в різних розмірах) в залежності від ріжучих дисків та вибраної моделі овочерізки.

  • Овочерізки RG-100, RG-200 та RG-250 оснащені прямим приводом із планетарним редуктором. Відсутність електроніки у конструкції забезпечує безперебійну роботу машини та просте сервісне обслуговування. Диски діаметром 185 мм виготовлені з нержавіючої сталі. Леза з подвійним кутом заточування можна легко змінити в міру потреби.
  • Овочерізки RG-300i є унікальною міцною і зносостійкою машиною з нержавіючої сталі, оснащену прямим приводом із редуктором. Має широкий завантажувальний отвір діаметром 200мм. Диски діаметром 215 мм виготовлені з нержавіючої сталі зі знімними лезами. Автоматичний старт/стоп для тривалої роботи.
  • Овочерізки RG-350 та RG-400i оснащені прямим приводом з редуктором. Завантажувальні отвори збільшеного розміру дозволяють з легкістю нарізати великі овочі без попередньої підготовки. Відсутність електроніки у конструкції забезпечує безперебійну роботу машини та просте сервісне обслуговування. Диски діаметром 215 мм виготовлені з нержавіючої сталі. Леза з подвійним кутом заточування можна легко змінити при потребі.
Овочерізка HALLDE RG-50
Овочерізка HALLDE RG-50
Порцій в день 80
Продуктивність, кг/год  120
Швидкість обертання, об/хв   500
Потужність, кВт 1
Напруга, В 220
   

 

Овочерізка HALLDE RG-100
Овочерізка HALLDE RG-100
Порцій в день 400
Продуктивність, кг/год  300
Швидкість обертання, об/хв   350
Потужність, кВт 0,25
Напруга, В 220
   

 

Овочерізка HALLDE RG-200
Овочерізка HALLDE RG-200
Порцій в день 800
Продуктивність, кг/год  420
Швидкість обертання, об/хв   350
Потужність, кВт 0,25
Напруга, В 220
   

 

Овочерізка HALLDE RG-350
Овочерізка HALLDE RG-350
Порцій в день 1500
Продуктивність, кг/год  900
Швидкість обертання, об/хв   360
Потужність, кВт 0,75
Напруга, В 220
   

 

Овочерізка HALLDE RG-400i
Овочерізка HALLDE RG-400i
Порцій в день 5000
Продуктивність, кг/год  3600
Швидкість обертання, об/хв   200 / 400
Потужність, кВт 1,5 / 0,9
Напруга, В 380
   

 

 

 

 

 

Блендери

Блендери

Блендер SB-4 від HALLDE підходить для ресторанів, барів, кухонь ресторанів швидкого харчування, лікарень, дієтичних кухонь, шкіл, кухонь підприємств громадського харчування, супермаркетів і т. д. Блендер SB-4 дозволяє блендувати, перемішувати, збивати, вимішувати, нарубувати і пюрирувати продукти із високим вмістом рідини, як-от олії з трав'янистої сировини, соуси, супи, загусники, кондитерські суміші, заправки для салату, десерти, морси, коктейлі, мілкшейки, смузі тощо.

Блендер HALLDE SB-4
Блендер HALLDE SB-4
Об'єм, л 4
Швидкість обертання, об/хв   від 700 до 15000
Потужність, кВт 1,35
Напруга, В 220