Використання пом'якшувача води на професійних кухнях харчових підприємств, закладів громадського харчування, пекарнях, фабриках необхідне для продовження терміну служби обладнання, що використовує у роботі жорстку водопровідну воду. Така вода сприяє утворенню вапняного нальоту на робочих елементах обладнання, що, безсумнівно, призведе до його швидкого виходу з ладу. Таким чином, пом'якшувач води потрібно встановлювати з посудомийною машиною, льодогенератором, тепловим обладнанням з функцією парового зволоження, кавомашиною та іншим обладнанням.
Характеристики:
| Країна-виробник | ІТАЛІЯ |
| Об'єм | 16 л |
| Кількість солі для регенерації | 2 кг |
| Температура приміщення | min 4 °C - max 25 °C |
| MAX потік води | 1000 л/год |
| Тиск води, що подається | min 1 bar - max 8 bar |
| Вага (нетто), кг | 13 |
| Вага (брутто), кг | 14 |
| Габарити (нетто), мм | 255x190x600 |
| Габарити (брутто), мм | 270x210x660 |

